Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 31 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η Χρ.Λαμπίρη… το ‘σκασε! - Από το επόμενο ΣΚ όμως επιστρέφει...

Η Χρ.Λαμπίρη… το ‘σκασε! - Από το επόμενο ΣΚ όμως επιστρέφει...
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 03.10.2011 | 14:05
Πρώτη δημοσίευση: 03.10.2011 | 12:11

Μας κρατούσε συντροφιά τα τελευταία χρόνια μέσα από το «Super Star». Φέτος όμως, το STAR αποφάσισε να ρίξει οριστικά τίτλους τέλους στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και τη θέση της στη μεσημεριανή ζώνη να βρεθεί η Νικολέτα Ράλλη με το «Made in Star».

Με δελτίο Τύπου μάλιστα το κανάλι της Κηφισιάς μας ενημέρωσε ότι αν και η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη ολοκλήρωσε τον κύκλο της μετά από δέκα χρόνια στο τηλεοπτικό τοπίο, η ίδια η παρουσιάστρια θα παρουσιάζει τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του σταθμού δύο σαββατοκύριακα το μήνα, ενώ παράλληλα ανέλαβε και τη θέση της Creative Advisor στη Διεύθυνση Ενημερωτικών Εκπομπών του STAR.

Τι γίνεται όμως, και η Χριστίνα Λαμπίρη δεν έχει κάνει πρεμιέρα ως παρουσιάστρια στα δελτία ειδήσεων;
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, η Χριστίνα… το έσκασε σε άλλη μακρινή γη και μέρη. Η δημοσιογράφος μαζί με το σύζυγό της Θανάση Αδαμόπουλο βρέθηκαν τις τελευταίες μέρες στην Αμερική για διακοπές.

Βέβαια, δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της η Λαμπίρη να συνδύασε και το τερπνόν μετά του ωφελίμου και να παρακολούθησε όσα γίνονται τηλεοπτικά στην Αμερική για να μπορέσει να ασκήσει καλύτερα και τα καινούργια της καθήκοντα πίσω από τις κάμερες. Ωστόσο, μάλλον πρωταρχικός σκοπός της ήταν να περάσει ήρεμα και ήσυχα με το σύζυγό της αφού μετά από πολλά χρόνια μπορεί αυτήν την περίοδο και κάνει διακοπές χωρίς να αγωνία για την προετοιμασία της εκπομπής και τη μάχη της τηλεθέασης.

Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες η Χριστίνα Λαμπίρη μέσα στις επόμενες μέρες και μάλιστα μέσα στον Οκτώβριο - το επόμενο ΣΚ - θα τη δούμε να κάνει πρεμιέρα και ως newscaster στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.

Γρηγόρης Μελάς   Διαδώστε αυτό το άρθρο