Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Η «Υγεία για όλους» έγινε… «mou»

Μέχρι την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν στη ΝΕΤ παρακολουθούσαμε την εκπομπή «Υγεία για όλους» με το Μιχάλη Κεφαλογιάννη.

 Μετά από… διαφωνία όμως με τη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης, ο δημοσιογράφος πήρε τη βραβευμένη αρκετές φορές εκπομπή του και μαζί με τους συνεργάτες του έφυγε από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής πηγαίνοντας στο κανάλι της Μεσογείων για να βρει… την υγειά του.

Έτσι από τις 29 Ιανουαρίου ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης ξεκινά την καινούργια του εκπομπή στο MEGA. Μόνο που η εκπομπή του από «Υγεία για όλους» αλλάζει τίτλο και γίνεται «Όλα για την υγεία mou». Να θυμίσουμε ότι ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης παρουσίαζε για πολλά χρόνια εκπομπή στο Μεγάλο Κανάλι με τίτλο «Όλα για την υγεία», οπότε τώρα προστέθηκε και το mou που είναι το σλόγκαν του σταθμού!

Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011 στις 16:10 για να μας ενημερώνει με επιστημονικό αλλά και απλό τρόπο για όλα τα κρίσιμα ζητήματα υγείας της εποχής μας.

Το θέμα της πρώτης εκπομπής είναι πώς να αντιμετωπίσουμε τα ψυχολογικά προβλήματα (όπως κατάθλιψη, αύξηση του σωματικού βάρους και της συχνότητας του καπνίσματος) που προκαλούνται εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Επίσης παρουσιάζονται για πρώτη φορά τα αποτέλεσμα πρόσφατης μελέτης που καταγράφει αύξηση των διαζυγίων και των αυτοκτονιών τον τελευταίο χρόνο.

Μέσα από την ιστορία μιας γυναίκας που έχει χάσει τη δουλειά της και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της οι ειδικοί προτείνουν απλές αλλά ουσιαστικές λύσεις που δεν κοστίζουν, για να ελέγξουμε το άγχος και να βγούμε νικητές.

Τέλος, με τη συμμετοχή των ηθοποιών Ιωάννας Τριανταφυλλίδου και Κωνσταντίνου Γαβαλά από τη σειρά του MEGA «Η γενιά των 592€» θα μάθουμε ποιες τροφές βοηθούν στην καταπολέμηση του στρες.

Την αρχισυνταξία της εκπομπής έχουν οι Μιχάλης Κεφαλογιάννης και Δήμητρα Τζούβελη και την επιμέλεια ο Θανάσης Τρομπούκης.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε