Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η Ζήνα Κουτσελίνη, μας βάζει στο «Δρόμο» της

Η Ζήνα Κουτσελίνη, μας βάζει στο «Δρόμο» της

Είναι από τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά πίσω από τις κάμερες για πάρα πολλά χρόνια.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, έχει υπογράψει πολλές επιτυχημένες εκπομπές, από διάφορα πόστα και είναι από τους ανθρώπους αυτούς που γνωρίζουν πολύ καλά το μέσο που λέμε «τηλεόραση».

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο περίπου, η Ζήνα έχει δημιουργήσει το διαδικτυακό της παιδί, το EnterTV.gr, ενώ παράλληλα, έγραφε και το πρώτο της μυθιστόρημα. Και λέω «πρώτο», γιατί είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν πολλά.
Σήμερα λοιπόν, στην Espresso, δημοσιεύονται για πρώτη φορά αποσπάσματα από το βιβλίο της, αλλά και συνέντευξή της, που μου παραχώρησε με αφορμή την κυκλοφορία του σε λίγες μέρες. Ο τίτλος του «Ο πιο δύσκολος δρόμος» και, όπως γράφει η Ζήνα, ηρωίδα του μυθιστορήματός της, είναι «η Βαγγελίτσα που μια μέρα απαίτησε να τη λένε Εβελίνα, και τους έπεισε, γιατί με τη γοητεία και τα κόλπα της τους έκανε ό,τι ήθελε. Και αυτούς και τους φίλους της. Ήθελε από μικρή να έχει τον πρώτο ρόλο σε όλα.

Μια διάσημη γυναίκα στο δρόμο της επιστροφής. Ο μύθος της. Η άνοδος και η πτώση μιας από τις πιο ισχυρές περσόνες της ελληνικής τηλεόρασης. Μια μεγάλη ιστορία επιτυχίας καμωμένη από τίποτα και φιλοδοξία, με αυτή ακριβώς τη σειρά. Μια φιλία. Από την αρχή της. Η φτασμένη σταρ κι εκείνη, η ανερχόμενη. Θα δεθούν οι δυο τους με αόρατες κλωστές συγγένειας σχεδόν για πάντα. Η ζωή είχε αποφασίσει να στήσει το παιχνίδι της… Και όλοι έλεγαν τι καλό παιδί που είναι! Θα τους έκανε μια μπουκιά αργότερα…»

Μάλιστα, όπως μου είπε στη συνέντευξη για την Espresso, «η ηρωίδα είναι μια κοπέλα που έρχεται από τη βόρεια πόλη της έχοντας μία ζωή εκεί, την οποία θα τη δούμε στην αλήθεια της, χωρίς cut, χωρίς μοντάζ. Έχοντας ένα συγκεκριμένο παρελθόν, εμείς αρχικά γνωρίζουμε το παρόν, την κρίνουμε για αυτό, όταν όμως η ιστορία εξελίσσεται, αποκαλύπτεται το παρελθόν και τότε, θα έρθει η ανατροπή».
Και αν το μυαλό σας πάει, στο κατά πόσο τα γεγονότα που γράφει στο βιβλίο της η Ζήνα Κουτσελίνη είναι αληθινά, η ίδια μου είπε πως «είμαι ένας άνθρωπος που βρίσκομαι πίσω από τις κάμερες και σε όλα τα πόστα 20 χρόνια. Δεν έχω παρά να περιγράφω και ιστορίες που άλλοτε έχω ζήσει, άλλοτε έχω δει και άλλοτε έχω υποστεί. Είναι οι καταστάσεις που βγάζουν αλήθειες στο μυθιστόρημα».

Για περισσότερες αλήθειες, θα πρέπει να περιμένετε λίγες μέρες που θα κυκλοφορήσει το βιβλίο της «Ο πιο δύσκολος δρόμος», από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε