Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η Ζίνα Κουτσελίνη μιλά για Μενεγάκη, Σκορδά και τους… κωλοτούμπες της TV!

Η απουσία της Ζίνας Κουτσελίνη από το τηλεοπτικό τοπίο μετά την αποχώρησή της από η διεύθυνση ψυχαγωγικού προγράμματος του Alter είχε σχολιαστεί πολύ.

 Ενώ όλοι περίμεναν να δουν ποιο θα ήταν το επόμενο τηλεοπτικό βήμα της η «ισχυρή γυναίκα της τηλεόρασης» όπως την αποκαλούν, εξαφανίστηκε από την ενεργό τηλεοπτική δράση και τα ερωτήματα για το τι «θα γεννούσε» όλο και πλήθαιναν.

Τελικά, όπως πρώτα έγραψε το Newsit, η αποχή της οφειλόταν στο ότι διένυε μία από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της, καθώς πριν από λίγους μήνες έφερε στον κόσμο ένα ωραιότατο κοριτσάκι.

Σήμερα, η Ζίνα Κουτσελίνη έδωσε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στην ιστοσελίδα του Prince Oliver και μιλά για όλους και για όλα: για τους ανθρώπους που συνεργάστηκε όπως την Ελένη Μενεγάκη, τη Φαίη Σκορδά και τη Ράνια Θρασκιά, αλλά και για τους «κωλοτούμπες» παρουσιαστές.

Συγκεκριμένα λέει:

– Για την Ελένη Μενεγάκη: «Η Ελενίτσα μου, η Ελενίτσα της νοικοκυράς και του δυναμικού κοινού 15-44 . Είναι κομμάτι της ζωής μου και ο πρωινός καφές πολλών για πολλά χρόνια. Είναι η μοναδική ελληνίδα που το διαζύγιό της έβγαλε έκτακτες εκδόσεις περιοδικών. Αυτό θα πει σταρ! Δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Θα βρει πάντα το φως στο δρόμο.

– Για τη Ρούλα Κορομηλά: «ωρίμασε τηλεοπτικά και δεν είναι πια η Ρουλίτσα. Νομίζω της πάει περισσότερο. Βέβαια, δεν θα τη συμβούλευα να παρουσιάσει το big brother.»

-Για το Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά: «Ζευγάρι στη ζωή και στην tv. Στην αρχή της σχέσης τους σε μια σύσκεψη με την ομάδα του Μπλα Μπλα είχα γράψει στον πίνακα ότι το μοναδικό δίδυμο που θα μπορούσε να πάει καλά σε πρωινό στο mega ήταν το συγκεκριμένο. Τότε η Φαίη ούτε που το φανταζόταν. Ο χρόνος με δικαίωσε. Για μένα η Φαίη θα είναι το κορίτσι που ήλθε με φόρα από τη Θεσσαλονίκη και είχε όνειρο να κάνει πρωινό. Τα κατάφερε με όποια θυσία. Ο Γιώργος μου αρέσει στην ψυχαγωγία. Ταιριάζουν μαζί.»

-Για τη «Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Το ισχυρό χαρτί του Alpha μαζί με την Ελένη Μενεγάκη και το Λάκη Λαζόπουλο. Την είχαμε πιστέψει πολύ τότε με το Γιάννη Λάτσιο και μας δικαίωσε. Η εκπομπή της μπορεί να παίζεται για πολλά χρόνια ακόμη.

-Για τη Ράνια Θρασκιά: «Η ήρεμη δύναμη της tv. Κάνει επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, χωρίς να το φωνάζει. Στο alter δημιουργήσαμε απογευματινή ζώνη με ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης και στον Antenna στήριξε την infotainment πρωινή ζώνη του καλοκαιριού με επιτυχία, χωρίς μεγάλη στήριξη από ό,τι έβλεπα από το κρεβάτι του πόνου. Μπορεί να υπηρετήσει τα πάντα. Θα την έβλεπα ακόμη και ντουέτο σε πρωινό με τη Μανωλίδου. Θα είχε πολύ ίντριγκα.(γέλια)

-Για την Κατερίνα Καραβάτου: «το κορίτσι του Κους Κους. Κάποτε ήταν τρεις … έμεινε μία και τα καταφέρνει μια χαρά. Φέτος βρίσκω την εκπομπή τους κεφάτη».

-Ενώ για τη Μαρία Μπεκατώρου αποκαλύπτει πως «Πιστεύω εδώ και χρόνια στη Μαρία Μπεκατώρου. Έχουμε φιλική σχέση. Πριν αποχωρήσω από το Alter είχαμε συμφωνήσει σε όλα για μια συνεργασία έκπληξη. Οι εξελίξεις ανέτρεψαν τη συμφωνία που επετεύχθη μετά από πολλές συζητήσεις και ειδικές συμφωνίες με το κανάλι που ήδη συνεργάζεται. Η Μαρία είναι πιστός άνθρωπος και δεν πουλάει εύκολα τους ανθρώπους που για δεκαέξι χρόνια τη στηρίζουν με αγάπη. Δεν θα πω για την εκπομπή που συμφωνήσαμε, γιατί δεν αποσύρθηκα ακόμη… άρα μπορεί και να προκύψει άμεσα! Η Μαρία είναι είδωλο, είναι αυθεντική και αγαπάει κι αυτή τον Αντώνη της.»

Ποιοι είναι όμως οι «κωλοτούμπες»; Η Ζίνα Κουτσελίνη για ακόμα μία φορά λέει τα πράγματα με το όνομά τους τονίζοντας πως «σιχαίνομαι τους λεγόμενους ‘’κωλοτούμπες’’, παρουσιαστές ή πανελίστες, που έχουν μια άποψη για κάποιον και την άλλη στιγμή την αναιρούν γιατί θέλουν μια συνέντευξη μαζί του ή αναφέρθηκαν σε πρόσωπο του καναλιού τους και τους ‘’μάλωσαν’’. Το τελευταίο καιρό είναι πολύ της μόδας. Όλα αυτά τα χρόνια έχω συνεργαστεί με τόσα ονόματα κι έχω ακούσει πολλά… Αναρωτιέμαι πώς μπορεί να πηγαίνει στο γάμο της όταν μπροστά σε εκατό άτομα την έβριζε καθημερινά ή πώς πήγε στην εκπομπή της χωρίς να συμβαίνει τίποτα… και τόσα άλλα που ήμουν αυτόπτις μάρτυρας. Πίστεψέ με, νιώθω πολλές φορές αηδία. Γράφω σε ένα κεφάλαιο με τίτλο ‘’η γοητεία του πάτου’’ στο βιβλίο μου ‘’μπριγιάν φτιαγμένα από μπριάμ’’, αναφερόμενη σε διάφορα περιστατικά της τηλεόρασης που ήμουν μπροστά.

“…Θέλω να βγω να πω όσα άκουσα. Θέλω να πω και ονόματα. Φοβάμαι τις μηνύσεις. Θεωρούν ότι δεν είπαν και δεν έπραξαν τίποτα. Στη δίκη δεν θα θυμούνται λέξη από όσα ξεστόμισαν. Οι αυτόπτες μάρτυρες θα εξαφανιστούν. Έκλεισαν τα παράθυρα, αλλά ξέχασαν ορθάνοιχτη την πόρτα. Αυτή είναι η γοητεία του πάτου. Δεν υπάρχουν μάρτυρες.’’

Είναι ένα μικρό απόσπασμα από το βιβλίο που γράφω κι έχω στο συρτάρι μου.» καταλήγει στη συνέντευξή της.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε