Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η «Ζωή» δίνει… ζωή στο MEGA

Των φρονίμων τα κανάλια πριν πεινάσουν μαγειρεύουν! Κι αν αυτή η τηλεοπτική σεζόν είναι δύσκολη, τότε η επόμενη προβλέπεται ακόμα πιο δύσκολη και… πενιχρή σε επίπεδο καινούργιων παραγωγών.

Αν λοιπόν φέτος κι ιδιαίτερα στο δεύτερο μισό της σεζόν χορτάσουμε επαναλήψεις, τότε στην επόμενη σεζόν θα πούμε το σήριαλ… «Ρετιρέ», «Κωνσταντίνου και Ελένης» κλπ κλπ.

Στο πλαίσιο λοιπόν του σχεδιασμού, το MEGA αποφάσισε να κρατήσει στο συρτάρι μερικά από τα επεισόδια τη πετυχημένης σειράς «Η ζωή της άλλης» για να δώσει ζωή στο πρόγραμμά του και την επόμενη σεζόν.
Άλλωστε τα νούμερα τηλεθέασης που χτυπά η σειρά του καναλιού της Μεσογείων θα είναι ένα δυνατό όπλο για να διαπραγματευτούν μεγαλύτερο μερίδιο της διαφημιστικής πίττας του prime time.

Το έβαλαν λοιπόν κάτω στο MEGA και από τον Ιανουάριο η καθημερινή σειρά θα μεταδίδεται τρεις φορές τη βδομάδα, δηλαδή Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή. Τις υπόλοιπες μέρες, δηλαδή τις Δευτέρες και Τρίτες, θα απολαμβάνουμε… επαναλήψεις σειρών όπως η «Παιδική χαρά» και το «Κόκκινο δωμάτιο». Έτσι, με τον τρόπο αυτό το κανάλι της Μεσογείων θα κάνει τη σχετική οικονομία για να έχουν επεισόδια της σειράς «Η ζωή της άλλης» για την επόμενη σεζόν.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε