Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Η… αγαπημένη του Ψινάκη σε επικίνδυνες αποστολές

Αυτές τις μέρες επιστρέφουν από την Αργεντινή οι celebrities που πήραν μέρος στα γυρίσματα για το τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 «Wipe Out». Και οι εννέα έβαλαν τα δυνατά τους για να κερδίσουν τους αντίπαλους τούρκους παίκτες.

Τον καινούργιο κύκλο του action game παρουσιάζει ο Γιώργος Λιανός και οι εννέα celebrities που διαγωνίστηκαν είναι οι Πηγή Δεβετζή, Δήμητρα Αιγινίτη, Γιάννης Αϊβάζης, Κώστας Φραγκολιάς, Μελίνα Ζαχαράκη Χριστόφορος Ζαραλίκος, Δημήτρης Μενούνος, Παύλος Ένικ και η… αγαπημένη του Ηλία Ψινάκη, Ελένη Καρολάκη, που είχε λάβει μέρος στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και είχε… ξεσηκώσει τον κόσμο με το χορό της.

Ο Ηλίας Ψινάκης μάλιστα είχε κάνει ολόκληρη συζήτηση με την τότε διαγωνιζόμενη για το όνομά της. Μετά λοιπόν από το talent show η Ελένη Καρολάκη βρέθηκε σε επικίνδυνη αποστολή από τον ΑΝΤ1 να… εξολοθρεύσει τους αντιπάλους στο action game. Όπως καταλαβαίνετε τα γυρίσματα που έγιναν στην Αργεντινή έχουν από όλα: δράση, αγωνία αλλά και πολύ γέλιο.

Δείτε το απόσπασμα από την πρώτη εμφάνιση της Ελένης Καρολάκη στο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και θα καταλάβετε γιατί όταν προβληθεί ο αγώνας της στο «Wipe Out» θα… σαρώσει τα μηχανάκια τηλεθέασης.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε