Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Η ανακοίνωση του «Ράδιο Αρβύλα»!

Η ανακοίνωση του «Ράδιο Αρβύλα»!

Να ομολογήσουμε ότι αυτό δεν το περιμέναμε. Αλλά, για ακόμα μία φορά, η παρέα ή η «ομάδα» όπως αποκαλούνται, του «Ράδιο Αρβύλα», μας εξέπληξε.

Γιατί αυτό; Γιατί έχουμε συνηθίσει ενόψει πρεμιέρας και μάλιστα πετυχημένων εκπομπών, τα δελτία Τύπου να είναι «πανηγυρικά» με φράσεις… επικές. Αντ’ αυτών λοιπόν, η «ομάδα του Ράδιο Αρβύλα» κυκλοφόρησε ένα δελτίο Τύπου… ραδιο-αρβυλίστικου στιλ που ανατρέπει και αυτή την τακτική! Ιδού, τι γράφει:

«Τι θα λέγατε για ένα Δελτίο Τύπου που δεν θα εκθειάσει από μόνο του το πρόγραμμα στο οποίο αναφέρεται, δεν θα αναλύσει τα «μαγικά» συστατικά που κάνουν το πρόγραμμα αυτό ακαταμάχητο, δεν θα αφήσει σαφή υπονοούμενα ότι οι ίδιες μας οι ζωές, η κοινωνική συνοχή, η σταθερότητα και η ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, εξαρτώνται από το αν παρακολουθήσουμε ή όχι το εν λόγω πρόγραμμα; Απλά θα περιοριστεί στο να ενημερώσει το πότε ξεκινάει ξανά το πρόγραμμα αυτό!

Δευτέρα λοιπόν, 29 Οκτωβρίου στις 11 το βράδυ, επιστρέφουμε ξανά στις τηλεοράσεις σας κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, με την ελπίδα ότι όλοι μαζί, εσείς κι εμείς, θα περάσουμε μια ακόμη όμορφη και ουσιαστική τηλεοπτική σεζόν.

Η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα.»

Απλή, λιτή και ανατρεπτική λοιπόν η ανακοίνωση της θεσσαλονικιώτικης παρέας που επιστρέφει χωρίς περιττά λόγια. Έτσι, οι Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς, Στάθης Παναγιωτόπουλος και Χρήστος Κιούσης πιάνουν δουλειά μπροστά από τις κάμερες και είναι σίγουρο ότι οι τηλεθεατές θα είναι μπροστά από τις τηλεοπτικές οθόνες τους για να τους απολαύσουν!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε