Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Η αναστάτωση της Μενεγάκη

Η μετακόμισή της Ελένης Μενεγάκη προκάλεσε αναταραχή στα υπόλοιπα κανάλια που μελετούν ξανά τα προγράμματά τους αποφασισμένοι να μην την αφήσουν να δράσει ανενόχλητη στη μεσημεριανή ζώνη.

Κι αυτό είναι κάτι που γνωρίζει η ίδια η παρουσιάστρια και γι’ αυτό θυμήθηκε τον… παλιό εαυτό της. Έτσι, τις τελευταίες μέρες η «ωραία Ελένη» περνά πολλές ώρες κάθε μέρα στα γραφεία της εκπομπής της, προσπαθώντας μαζί με τους συνεργάτες της να βρουν ιδέες και θέματα που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Κι αυτό είναι κάτι που είχε να κάνει πολλά χρόνια η παρουσιάστρια με αποτέλεσμα ο «Καφές» της να είχε… κάτσει και να παραμένει «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» μόνο στα λόγια αλλά όχι στις τηλεθεάσεις. Τώρα όμως, φαίνεται ότι η μετακόμισή της σε καινούργια ζώνη της έκανε καλό αφού αποφάσισε να δουλέψει ξανά και να προσπαθήσει να βρει τρόπους ώστε να κάνει την εκπομπή της πιο ενδιαφέρουσα.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, αν και είχε σχεδόν αποφασίσει τι θα έκανε στην πρωινή ζώνη, τώρα έχει βάλει όλα τα θέματα αλλά και τα πρόσωπα κάτω και τα μελετά ξανά με ιδιαίτερη προσοχή. Μάλιστα, ενώ είχε αποφασίσει για κάποια πρόσωπα που θα βρίσκονταν στο πάνελ της εκπομπής της, αποφάσισε να τα εξετάσει πάλι από την αρχή. Έτσι, κόσμος και ντουνιάς πηγαινοέρχεται καθημερινά στα γραφεία της εκπομπής ελπίζοντας ότι θα βρεθεί στο μεσημεριανό «Καφέ με την Ελένη».

Σύμφωνα πάντως με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες η Μενεγάκη δεν σκοπεύει να κάνει μία… μεσημεριανού τύπου εκπομπή αλλά θα κρατήσει αρκετά από τα στοιχεία της πρωινής εκπομπής της, διαμορφώνοντάς τα αρκετά με σκοπό ο «Καφές» της να γίνει πιο χρηστικός. Όπως φαίνεται και μαγειρική θα υπάρχει αλλά και αστρολογία αλλά είναι σίγουρο ότι η «ωραία Ελένη» θα δώσει βάρος και στην τεχνολογία και στα social media ακολουθώντας το ρεύμα της εποχής.

Οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερα καθοριστικές καθώς ο χρόνος πιέζει και η Μενεγάκη πρέπει να πάρει τις τελικές αποφάσεις της. Επιθυμία της διοίκησης του ALPHA είναι η εκπομπή να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου και γι’ αυτό πρέπει να βρεθούν άμεσα οι συνεργάτες της ώστε να κάνουν και πρόβες. Κι όμως, ναι! Αν και η Ελένη δεν συνήθιζε τα τελευταία χρόνια να κάνει πρόβες αλλά απλώς να πηγαίνει μία μέρα για λίγο ώστε να ελέγξουν τα φώτα και τις θέσεις στο πλατό, τώρα θα βρεθεί με τους καινούργιους συνεργάτες της και μαζί με τους παλιούς θα προσπαθήσουν να δουν… πώς θα το πηγαίνουν καθημερινά. Μπορεί η μετακόμισή της να αναστάτωσε τους αντιπάλους της αλλά όπως φαίνεται αναστατώθηκε κι η ίδια και αποφάσισε πως δεν υπάρχουν πλέον δάφνες για να επαναπαύεται! Η μάχη είναι σκληρή και τα αποτελέσματά της θα φανούν στις τηλεθεάσεις της Nielsen!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε