Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η… αναβάθμιση της Μανωλίδου

Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο»… κόβεται και προς το παρόν προγραμματίζεται να προβληθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν!

Οριστικό και αμετάκλητο; Όχι καθώς οι αλλαγές προκύπτουν μέρα με τη μέρα και σύσκεψη με τη σύσκεψη. Το μόνο που μπορείς αυτόν τον καιρό να πεις με σιγουριά είναι το τι πρόκειται να γίνει τις επόμενες μέρες, άντε μέχρι τον επόμενο μήνα. Από κει και πέρα ουδείς γνωρίζει, ουδείς προγραμματίζει με σιγουριά. Κανένα από τα στελέχη των καναλιών δεν πρόκειται να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το τι μέλλει γενέσθαι τους επόμενους μήνες. Αρκετά έχουν καεί…

Μέχρι τώρα λοιπόν, η απόφαση του ΑΝΤ1 είναι το talent show να προβληθεί την επόμενη σεζόν. Αυτό αποφασίστηκε την Παρασκευή και έως αυτή τη στιγμή… εξακολουθεί να ισχύει. Έτσι τα στελέχη του καναλιού του Αμαρουσίου αποφάσισαν να σταματήσουν την παραγωγή του «Ελλάδα» και να συνεχίσουν αυτή του «Dancing». Προς το παρόν. Γιατί είπαμε πως ουδείς γνωρίζει τι θα γίνει τους επόμενους μήνες! Πάντως να σημειώσουμε ότι ο ΑΝΤ1 έχει καταφέρει κι έχει κάνει… οικονομία κρατώντας αρκετά προγράμματα από τις προηγούμενες σεζόν («Χωρίς όρια», «Steps», «Ελεύθερος κι ωραίος») οπότε, όπως υποστηρίζουν και στελέχη του καναλιού, μπορούν να κρατήσουν το «Ελλάδα» για την επόμενη σεζόν.

Στο σημείο μάλιστα αυτό να θυμίσουμε ότι στις αρχές Νοεμβρίου σε κείμενο του Newsit με τίτλο «Στον αέρα το “Ελλάδα”» είχαμε αναφέρει ότι ο ΑΝΤ1 προβληματιζόταν αν θα βγάλει το talent show. Κι είναι αλήθεια ότι το προσπάθησαν, το προγραμμάτισαν αποφασίζοντας ακόμα και την ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας του μέχρι που είδαν ότι είναι πολλά τα λεφτά και αποφάσισαν να κάνουν οικονομία.

Πάμε τώρα στο επόμενο κεφάλαιο: τι γίνεται με την Ευγενία Μανωλίδου; Για ακόμα μία φορά ακυρώνεται η συμφωνία με τον ΑΝΤ1; Για ακόμα μία φορά η παρουσιάστρια θα μείνει στην… προετοιμασία της εκπομπής; Μέχρι τώρα… όχι!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit μέσα στον Απρίλιο η Ευγενία Μανωλίδου θα κάνει πρεμιέρα με εκπομπή που θα ασχολείται με το «Dancing with the stars». Η οποία εκπομπή θα είναι καθημερινή, διάρκειας μίας ώρας και θα μεταδίδεται ζωντανά. Αν κι ακόμα δεν έχει αποφασιστεί η ακριβής ώρα μετάδοσης, δεν αποκλείεται να τη δούμε και στο prime time, γύρω στις 10 ώστε να δίνει πάσα στην παρέα του «Ράδιο Αρβύλα». Στην εκπομπή θα φιλοξενούνται οι διαγωνιζόμενοι, οι κριτές, αλλά και πρόσωπα της showbiz που θα έχουν άποψη για το talent show του ΑΝΤ1. Και βέβαια η Ζέτα Μακρυπούλια. Κι είναι σίγουρο ότι η συνάντηση της Ευγενίας με τη Ζέτα θα κάνει τα μηχανάκια τηλεθέασης να ανάψουν κόκκινο!

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, μέσα στις επόμενες μέρες, (το πολύ σήμερα ή αύριο) στελέχη του ΑΝΤ1 θα συναντηθούν με την Ευγενία Μανωλίδου για να συζητήσουν την καινούργια πρόταση συνεργασίας. Πάντως, λογικά η παρουσιάστρια θα είναι θετική καθώς η πρόταση είναι μία πολύ θετική εξέλιξη στα επαγγελματικά της που από καθημερινό μαγνητοσκοπημένο πρόγραμμα («Master Chef») θα παρουσιάζει ένα καθημερινό live πρόγραμμα και μάλιστα για το «Dancing» στο οποίο συμμετείχε και ως διαγωνιζόμενη. Αυτό είναι λοιπόν το πλαίσιο της καινούργιας συνεργασίας του ΑΝΤ1 με την Ευγενία Μανωλίδου. Προς το παρόν…! Γιατί όπως είπαμε: τίποτα δεν είναι οριστικό κι αμετάκλητο!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε