Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Η… αντίπαλος της Ναταλίας Γερμανού

Κάθε σαββατοκύριακο είναι «Μέσα στην καλή χαρά» καταφέρνοντας να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις.

Άλλωστε η Ναταλία Γερμανού μαζί με τους συνεργάτες της καταφέρνει να κάνει τους τηλεθεατές να περνούν ευχάριστα τα σαββατοκύριακα. Μόνο που σύντομα θα έχει απέναντί της, τουλάχιστον κάθε Σάββατο, μία καινούργια αντίπαλο.

Ο λόγος για τη Λένα Αρώνη που… σύντομα (?!?) θα ξεκινήσει να παρουσιάζει μία καινούργια εκπομπή στην ΝΕΤ. Και λέμε «σύντομα» καθώς η εκπομπή ήταν προγραμματισμένη να κάνει πρεμιέρα το προηγούμενο Σάββατο αλλά αναβλήθηκε λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζόμενων στην κρατική τηλεόραση. Η εκπομπή λοιπόν πρόκειται να κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο, εκτός κι αν υπάρξουν κι άλλες απεργιακές κινητοποιήσεις των εργαζομένων.

Εκτός όμως, από αυτό να αναφέρουμε ότι η καινούργια εκπομπή θα έχει τον τίτλο «Στον κόσμο μας» και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο από τις 10 έως τις 12 το πρωί. Και η εκπομπή θα είναι πραγματικά για τον κόσμο μας καθώς θα είναι ένα πολυσυλλεκτικό μαγκαζίνο που θα ασχολείται με διάφορα θέματα. Βέβαια, όπως υποψιαζόμαστε, οι περισσότεροι καλεσμένοι θα είναι από το χώρο των Γραμμάτων και των Τεχνών, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά η Λένα Αρώνη. Και είναι αλήθεια ότι εκπομπές αυτού του είδους λείπουν από την τηλεόραση.

Πέρα λοιπόν από τη μάχη για την τηλεθέαση μεταξύ Ναταλίας Γερμανού και Λένας Αρώνη, ελπίζουμε ότι η καινούργια εκπομπή της ΝΕΤ θα κάνει πρεμιέρα.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε