Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η αυτοκτονία και η λάθος διάγνωση στο «Νησί» που προκαλεί αναστάτωση

Γρηγόρης Μελάς |
Η αυτοκτονία και η λάθος διάγνωση στο «Νησί» που προκαλεί αναστάτωση
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 14.02.2011 | 11:22
Πρώτη δημοσίευση: 14.02.2011 | 11:22

Ένα ακόμα συγκλονιστικό επεισόδιο της σειράς «Το Νησί» έρχεται απόψε το βράδυ στις 21:50. Το MEGA προβάλλει το 13ο επεισόδιο της σειράς που έχει δικαιολογημένα κερδίσει και τις κριτικές αλλά και τα μηχανάκια τηλεθέασης.

Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι την προηγούμενη βδομάδα το «Νησί» σημείωσε 49,9 στο γενικό σύνολο και 55 στο δυναμικό κοινό. Τι θα γίνει όμως στο αποψινό επεισόδιο; 
 
«Τα παιδιά της Ευγενίας μπαίνουν στη Σπιναλόγκα και ο πατέρας τους, ο Βασίλης απελπισμένος, αυτοκτονεί. Η Ηλέκτρα καταλαβαίνει πως χάνει σιγά σιγά το φως της. Ο Παπαδημητρίου βλέποντας τις οδυνηρές συνέπειες της προμίνης αντιδρά όταν ο Κυρίτσης ζητά να αυξήσει τον αριθμό των εθελοντών. Ο Κυρίτσης εξετάζει το Δημήτρη και διαπιστώνει πως δεν έχει λέπρα αλλά ψωρίαση και πως είναι όλα αυτά τα χρόνια στο νησί από λάθος διάγνωση. Ο Δημήτρης ζητά από τους γιατρούς να μην το πουν σε κανέναν.
 
Στη Νεάπολη, η Άννα συνεχίζει την ενασχόληση με μουσική και διακόσμηση ενώ στο σπίτι εμφανίζεται ξαφνικά ο ξάδελφος του Αντρέα, ο Μανώλης Βανδουλάκης που από την πρώτη στιγμή γοητεύει την Άννα. Ο Στέφανος δουλεύει ασταμάτητα, επιδιώκοντας τη συγκατάθεση του Παυλή για να παντρευτεί τη Φωτεινή.
 
Ο Παπαδημητρίου ενημερώνεται από το Λαπάκη για την αυτοκτονία του Βασίλη και αναλαμβάνει να το πει στην Ευγενία. Η Ευγενία διαλυμένη πέφτει στην αγκαλιά του. Τα παιδιά της την βλέπουν αγκαλιά με τον Παπαδημητρίου και ...
 
Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:50.
 
Γρηγόρης Μελάς
 
 

Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο