Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η διπλή επίθεση του MEGA στον ΑΝΤ1

Η διπλή επίθεση του MEGA στον ΑΝΤ1

Το έχουμε πει πολλές φορές πως η μάχη στο τηλεοπτικό τοπίο είναι σκληρή και ο καθένας χρησιμοποιεί ό,τι όπλα έχει για να βγει νικητής.

Έτσι το MEGA συνεχίζοντας τον πόλεμο με τον ΑΝΤ1, κατεβάζει ξανά στη μάχη τους «Βασιλιάδες» του, για να… πληγώσει τα «Αμαρτήματα». Το κανάλι της Μεσογείων θα προβάλλει απόψε δύο επεισόδια της σειράς του, κολλητά το ένα με το άλλο και απέναντι από τη σειρά του καναλιού του Αμαρουσίου.

Στις 21:30 λοιπόν, στο 51ο επεισόδιο των «Βασιλιάδων» ο Μάνος ξεπουλάει όσο-όσο την “Στάφυλος” στην “Ελιά” και ο Αιμίλιος ζητάει από τον Πάτροκλο να κάνει μια μικρή έρευνα. Σε μακρινά νησιά ονειρεύεται να βρεθεί η Νεφέλη με τον Αλέξη μόνο που ο Λεωνίδας θα πάρει χαμπάρι και για τα νησιά και για τους αρραβώνες αλλά επειδή οι καταδικασμένοι έρωτες δεν τελειώνουν εδώ, η Λίζα νιώθει την ανάγκη να εξομολογηθεί στο Μάρκο τα συναισθήματά της για τον αιώνιο εχθρό του, τον Αιμίλιο. Η Μαρίνα για μια φορά ακόμα δεν βρίσκει ανταπόκριση από το Μηνά στα σχέδιά της για το κοινό τους μέλλον κι αυτό την πληγώνει. Από την άλλη, η Γιούλη (που τα είχε χώσει παλιότερα στο Μάρκο γιατί δεν είχε καν διαβάσει το συμβόλαιο της Ευγενίας) ομολογεί στη Λέλα πως ούτε κι εκείνη διάβασε τι υπέγραψε με την εταιρία. Ο Πάτροκλος κατορθώνει να κλέψει τις φωτογραφίες για την καινούρια ανταγωνιστική καμπάνια της “Στάφυλος” και τρέχει να τις μοιραστεί με τον Αιμίλιο.

Αμέσως μετά λοιπόν, στις 22:15, το MEGA θα προβάλλει το 52ο επεισόδιο των «Βασιλιάδων» όπου ύστερα από τόσα και τόσα σχέδια του Αιμίλιου για να εξοντώσει το Μάρκο, το πιο δυνατό χαρτί ήρθε στα χέρια του από το πουθενά. Με τις φωτογραφίες της Γιούλης για την καμπάνια της, ανταγωνιστικής της “Ελιάς”, “Στάφυλος”, είναι έτοιμος να αιφνιδιάσει και να ξεμπροστιάσει τον πρόεδρο σε όλη την εταιρία. «Για ποιον δουλεύει τελικά ο… Πρόεδρος;» Οι καρδιές όμως σ’ αυτό το επεισόδιο θα συνεχίσουν να χτυπούν δυνατά. Η Σαμπρίνα θ’ ακούσει το Σταύρο να μιλάει με τη Μαρίνα και θα πληγωθεί ενώ η Γιούλη θα ανοίξει για πρώτη φορά την καρδιά της στη Στέλλα και θα της πει πώς αισθάνεται για το Μάρκο. Μια φαινομενικά ήσυχη βόλτα του Αιμίλιου και της Λίζας μετατρέπεται σε εφιάλτη, αφού το μεγάλο μυστικό της Λίζας, βγαίνει στη φόρα. Αλλά και μια βόλτα της Γιούλης από το γραφείο του Μάνου, γίνεται αφορμή για να ανακαλύψει μια μεγάλη πλεκτάνη.

Περίπου την ίδια ώρα και συγκεκριμένα στις 22:00, στον ΑΝΤ1 μεταδίδεται το 3ο επεισόδιο της σειράς «Το αμάρτημα της μητρός μου», στο οποίο η ανάγκη των ερωτευμένων να διαπιστώσουν αν ο άλλος τους λέει αλήθεια για τα συναισθήματά του… φουντώνει! Ο Στέφανος, ζητάει τις συμβουλές του “σοφού” Αριστομένη. Η Κάτια, απευθύνεται στη Ματούλα, προσπαθώντας να καταλάβει αν ο Στέφανος εννοεί όλα όσα της λέει ή αν απλά θέλει να περάσει την ώρα του. Η Έλενα ζει μια σχεδόν ίδια αγωνία κι ο Απόστολος την καθησυχάζει, τόσο… που την καλεί για δείπνο στο σπίτι του!

Τη συνέχεια όποιας σειράς επιλέξετε θα την παρακολουθήσετε στις τηλεοπτικές οθόνες σας.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε