Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Η… εκδίκηση της Μελέτη στη Μπάρμπα με τη βοήθεια της Μανωλίδου

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Αυτά είναι τα… δυσάρεστα που μπορούν να συμβούν σε μία ζωντανή εκπομπή. Από το ξεκίνημα της εκπομπής «Πρωινή μελέτη» σήμερα το πρωί, η Ελεονώρα Μελέτη προανήγγειλε πως καλεσμένη θα είχε τη Βάνα Μπάρμπα.

Μάλιστα να πούμε ότι η συνάντησή τους θα γινόταν μετά από… στήσιμο που είχε κάνει πριν από λίγο καιρό η ηθοποιός στην εκπομπή του STAR. Ωστόσο φαίνεται ότι δόθηκαν εξηγήσεις, οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν και ορίστηκε νέο ραντεβού. Στο οποίο όμως, πάλι η Βάνα Μπάρμπα δεν πήγε…

Στο τελευταίο ημίωρο της εκπομπής και αφού ήδη είχαν πει αρκετές φορές ότι θα έχουν καλεσμένη τη Βάνα Μπάρμπα ανακοίνωσαν στους τηλεθεατές ότι πριν από λίγο επικοινώνησαν με συνεργάτη της ηθοποιού που τους ενημέρωσε πως δεν θα εμφανιστεί στην εκπομπή επειδή είναι αδιάθετη.

Ποια ήταν η αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτη στο δεύτερο κατά σειρά στήσιμο; Αρχικά πρόβαλλαν την άδεια καρέκλα που… περίμενε τη Βάνα Μπάρμπα και στη συνέχεια το βίντεο από το «Πρωινό Mou» που η Βάνα Μπάρμπα είχε εναντιωθεί στον τρόπο που της είχαν φερθεί ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Αλλά η… εκδίκηση ήρθε αργότερα που τον υπόλοιπο χρόνο της εκπομπής, με γρήγορα αντανακλαστικά από το κοντρόλ, κάλυψαν με την Ευγενία Μανωλίδου.

Η παρουσιάστρια του «Dancing with the stars Daily» βγήκε τηλεφωνικά στην «Πρωινή μελέτη» καλύπτοντας το χρόνο και μιλώντας για το talent show του ΑΝΤ1. Μάλιστα η Μελέτη έδειχνε στις κάμερες τις μελανιές που έχει… αποκτήσει από τις πρόβες του «Dancing with the stars»! Η τηλεφωνική «συνάντηση» Μελέτη και Μανωλίδου είχε πολύ ενδιαφέρον αφού και οι δύο είπαν αρκετά για το talent show που αναμένεται να δώσει και λίγη λάμψη στο θολό τηλεοπτικό τοπίο. Η εκπομπή καλύφθηκε με τον καλύτερο τρόπο αποδεικνύοντας ότι… ουδείς αναντικατάστατος!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε