Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Η εξομολόγηση της Καίτης Φίνου για την αλλαγή στη ζωή της

Η εξομολόγηση της Καίτης Φίνου για την αλλαγή στη ζωή της

Υπήρξε από τις πρωταγωνίστριες σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες και δεκάδες βιντεοταινίες. Τη δεκαετία του ’80 η Καίτη Φίνου ήταν από τα πιο γνωστά πρόσωπα της σόου μπιζ.

Ο καιρός πέρασε και μετά τη δόξα που γνώρισε, η ηθοποιός, όπως πολύ συχνά συμβαίνει, έφυγε από τα φώτα της δημοσιότητας. Τα τελευταία χρόνια η Καίτη Φίνου έχει αγωνιστεί πολύ κάνοντας διάφορες δουλειές. Κι είναι αλήθεια ότι πολλοί το χάρηκαν όταν επέστρεψε στο τηλεοπτικό τοπίο με το ρόλο της στη σειρά «Κόκκινο δωμάτιο». Άλλωστε όσοι την γνωρίζουν καλά, κάνουν λόγο για ένα πολύ γλυκό άνθρωπο που έχει πάντα να πει μια καλή κουβέντα για όλους.

Τι κάνει όμως, τώρα η ηθοποιός; Με τι ασχολείται αφού δεν συμμετέχει σε κάποια τηλεοπτική σειρά ή σε κάποια θεατρική παράσταση; Την απάντηση την δίνει η ίδια στην «εξομολόγηση» που έκανε στην προσωπική της σελίδα σε social media.

Αυτή την περίοδο λοιπόν η Καίτη Φίνου εργάζεται σε μία ιδιωτική κλινική ως γραμματέας, παλεύοντας με αξιοπρέπεια για την καθημερινότητα και την επιβίωση σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Μάλιστα, όπως επισημαίνει η ίδια στην «εξομολόγησή» της, ο καινούργιος αυτός «ρόλος», της αρέσει πολύ αλλά χωρίς να κλείνει την πόρτα στη μεγάλη της αγάπη, την υποκριτική.

Συγκεκριμένα λοιπόν η Καίτη Φίνου, απευθυνόμενη στους φίλους της στο social media, έγραψε ότι:

«Σας τα λέω όλα. Όμως για τη δουλειά που κάνω τώρα, δεν σας έχω μιλήσει, γιατί δεν είχε σχέση με τη δουλειά που γνωρίζετε ότι κάνω. Μ’ αρέσει και η διακριτικότητά σας που ακούγατε για 8ωρο και δεν ρωτούσατε λεπτομέρειες, Πέρασαν όμως κιόλας 20 μέρες…και την αγάπησα…οφείλω λοιπόν, να σας πω λίγα πραγματάκια και να μην σας κουράσω με πολλά. Γνώριζα ένα παιδί που δούλευε κάποτε στο θέατρο σαν φωτιστής, το Σταύρο. Έτυχε να μιλήσουμε μέσω ενός κοινού γνωστού…μου είπε να περάσω από μία κλινική που ήταν διευθύντρια η αδελφή του…εκείνη την εποχή έκανα το καλάθι της νοικοκυράς και δεν πέρασα από κει…τελειώνει η τηλεοπτική εκπομπή, δεν ξέρω τι να κάνω και παίρνω το Σταύρο να μου γράψει ένα φάρμακο για το στομάχι και μου ξαναλέει να περάσω…και πάω…μιλάω με την αδελφή του και εκείνη την ίδια μέρα έγινε και η πρόσληψη για τη γραμματεία….είμαι που λέτε σε μια ιδιωτική κλινική στο Παγκράτι και νοιώθω σαν να σπουδάζω ιατρική. Μ’ έχει ξετρελάνει και την θεωρώ πια την κυρίως δουλειά μου. Νοιώθω σιγουριά με στάνταρ μηνιάτικο, με το ΙΚΑ μου, τα δώρα μου…και προσπαθώ μόνο να προσαρμοστώ στο θέμα της συνεχούς ώρας. Μαθαίνω κάθε μέρα, γι’ αρρώστιες, τους γιατρούς. Βλέπω πόσο κοντά είναι η ζωή με τον θάνατο…βλέπω τον αγώνα που κάνουν τόσοι άνθρωποι για να θεραπεύσουν συνανθρώπους μας, δεν έχω ακούσει για φακελάκι. Είμαι σ’ ένα περιβάλλον που δεν κοιτάει να βγάλει ο ένας τα μάτια του άλλου…μακάρι να μείνω εκεί για όσο θέλει ο Θεός…και δεν μ’ εμποδίζει αν βρεθεί κάποια καλή παράσταση να συμμετάσχω. Ποτέ μην παραδίνουμε τα όπλα. Ν’ αρπάζουμε όλες τις ευκαιρίες γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον…εύχομαι σε όλους να έχετε την τύχη που είχα κι εγώ!»

Εξομολογητική η ηθοποιός λοιπόν μίλησε για τον αγώνα που κάνει κι αυτή καθημερινά για αξιοπρεπή επιβίωση. Και μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας να μην την «λούζουν» όπως παλαιότερα αλλά είναι σαφές ότι έχει συνειδητοποιήσει τη… ματαιότητα πολλών καταστάσεων. Ευχόμαστε να περνά καλά στο νέο της «ρόλο» και να παραμείνει έτσι γλυκιά και αισιόδοξη όπως είναι!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε