Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η επέλαση των τούρκων… δεν θα σταματήσει!

Γρηγόρης Μελάς |
Η επέλαση των τούρκων… δεν θα σταματήσει!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.07.2012 | 10:31

Αν νομίζετε ότι «καλοκαίρι είναι και θα περάσει», κάνετε μεγάλο λάθος. Τα εντατικά μαθήματα της τούρκικης γλώσσας τα οποία μας παραχωρούν… αφιλοκερδώς τα τηλεοπτικά κανάλια θα συνεχιστούν και τον ερχόμενο χειμώνα, ώστε να τα εμπεδώσουμε.

Έτσι, μετά το «Sila» που όπως σας είχαμε αναφέρει πριν από μέρες, θα συνεχίσει να προβάλλει το MEGA στο prime time του έως περίπου τα μέσα Δεκεμβρίου, τώρα και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να παρατείνει την παραμονή της δικής του τούρκικης σειράς, της «Asi».

Από απόψε το βράδυ λοιπόν, το κανάλι του Αμαρουσίου δεν θα προβάλλει τη σειρά από τις 9 έως τις 11 κάθε βράδυ, αλλά από τις 10 έως τις 11, κάτι που κάνει και για λόγους οικονομίας αλλά κι επειδή οι τούρκοι του έχασαν στη μάχη της τηλεθέασης από τους αντίστοιχους του MEGA, οπότε ο ΑΝΤ1 διέταξε υποχώρηση.

Συγκεκριμένα, από απόψε το βράδυ στις 9, ο ΑΝΤ1 θα προβάλλει σε επανάληψη κάθε μέρα το «Black out» με τη Νάντια Μπουλέ, ενώ αμέσως μετά θα προβάλλει μισό επεισόδιο (45 λεπτών το καθένα) της «Asi». Έτσι, όπως είπαμε, και θα γλιτώσει την ήττα στη μάχη της τηλεθέασης από το «Sila» του MEGA, ενώ παράλληλα θα μπορέσει να τραβήξει την προβολή της σειράς του μέχρι το Δεκέμβρη.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, οι τούρκικες σειρές θα συνεχίσουν να προβάλλονται και ενώ θα ξεκινήσει η καινούργια σεζόν, εκεί γύρω στον Οκτώβριο. Για τις ελληνικές σειρές, θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τον Ιανουάριο του 2013, που αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα…!Γρηγόρης Μελάς


   Διαδώστε αυτό το άρθρο