Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Η επίσημη ανακοίνωση για την Έλλη Στάη… με αλλαγές!

Η επίσημη ανακοίνωση για την Έλλη Στάη… με αλλαγές!

Παραμένει… και με τη βούλα στην ΕΡΤ, έστω και αν πρόκειται να γίνει αλλαγή στην έως τώρα συνεργασία της!

Παρά τα όσα γράφονταν τον τελευταίο καιρό, ότι αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά της Έλλης Στάη στην κρατική τηλεόραση, όπως σας είχα γράψει πριν από καιρό, η διοίκηση της ΕΡΤ αλλά και η ίδια η δημοσιογράφος επιθυμούσαν τη συνέχεια της συνεργασίας τους. Έτσι έγινε και πριν από λίγο λοιπόν, κυκλοφόρησε και η επίσημη ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται ότι:

«Η δημοσιογράφος κυρία Έλλη Στάη θα συνεχίσει να παρουσιάζει το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ στις 21.00, από Δευτέρα μέχρι και Πέμπτη, και τον επόμενο χρόνο.
Παράλληλα, η κυρία Στάη θα συνεχίσει να παρουσιάζει και την εβδομαδιαία ενημερωτική εκπομπή «NETWEEK» στη ΝΕΤ.
Η Διοίκηση της ΕΡΤ, εκτιμώντας τον επαγγελματισμό και το κύρος της κυρίας Στάη, αποφάσισε να ανανεώσει και για την επόμενη χρονιά τη σύμβασή της με τη Δημόσια Τηλεόραση.
Η συμφωνία μεταξύ της Διοίκησης της εταιρείας και της δημοσιογράφου οριστικοποιήθηκε μετά τη χθεσινή συνάντησή της – σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα – με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΕΡΤ κ. Νίκο Σίμο και τον Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης κ. Αιμίλιο Λιάτσο. Είχαν προηγηθεί συζητήσεις με τον κ. Λιάτσο, κατά τις οποίες διαπιστώθηκε η διάθεση και των δύο πλευρών για συνέχιση της συνεργασίας.»

Αυτό που αξίζει να επισημάνουμε στη σχετική ανακοίνωση είναι την αλλαγή που αναφέραμε, ότι δηλαδή η Έλλη Στάη θα βρίσκεται πλέον στην παρουσίαση των δελτίων από Δευτέρα έως και Πέμπτη. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου, η απόφαση αυτή ήταν κοινή μεταξύ της διοίκησης της ΕΡΤ και της δημοσιογράφου, ώστε να ακολουθήσουν τη γραμμή που υπάρχει σε αρκετές ξένες χώρες, με το βασικό παρουσιαστή να είναι τις τέσσερις ημέρες της βδομάδας. Έτσι λοιπόν, η Έλλη Στάη παραμένει η βασική παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου της ΝΕΤ, αλλά θα υπάρξει κι αυτός που θα αναλάβει την παρουσίαση του παρασκευο-σαββατοκύριακου και δεν θα είναι μόνο ο «παρουσιαστής του weekend»! Σίγουρα με αυτόν τον τρόπο η ΕΡΤ δεν προσπαθεί μόνο να δώσει την ευκαιρία σε κάποιο άλλο πρόσωπο… αναβαθμίζοντάς το, αλλά προσπαθεί να αναβαθμίσει συνολικά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σαββατοκύριακου. Θα δούμε αν λοιπόν με αυτή την… ξενόφερτη τακτική, τα καταφέρει!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε