Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η επίσημη ανακοίνωση για την Κατερίνα Γκαγκάκη

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Επίσημα πια αναλαμβάνει τα καινούργια καθήκοντά της. Όπως πρώτα είχαμε γράψει στο Newsit η Κατερίνα Γκαγκάκη επιστρέφει σύντομα στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα με έναν καινούργιο ρόλο, αυτό της Διευθύντριας στη «Μουσική Ακαδημία» STAR ACADEMY!

Πριν από λίγο λοιπόν κυκλοφόρησε και η ανακοίνωση από το EPSILON που αναφέρει ότι “H έμπειρη επικοινωνιολόγος που στο παρελθόν είχε συμμετοχή με την ιδιότητά της σε διαφορετικά τηλεοπτικά formats, στο νέο της καθοριστικό ρόλο θα είναι η επικεφαλής της σχολής όπου θα διαμένουν και θα σπουδάζουν οι 16 συμμετέχοντες της μουσικής ακαδημίας.
Η Κατερίνα Γκαγκάκη θα είναι αυτή που θα έχει την ευθύνη όλων όσων συμβαίνουν στη «Ακαδημία», θα συντονίζει και θα επιβλέπει την πορεία και την εξέλιξη των σπουδαστών, θα στηρίζει τις σχέσεις τους με τους καθηγητές και θα επιβλέπει το καθημερινό πρόγραμμα τους κατά τη διάρκεια της πολύμηνης διαμονής τους στο νέο τους σπίτι.

Επιπλέον, θα ανακοινώνει τους τρεις υποψηφίους για αποχώρηση κάθε εβδομάδα, αφού αυτοί αποφασιστούν από τους καθηγητές”.

Έτσι λοιπόν όλα είναι έτοιμα και σε λίγες ημέρες, στις 16 Μαρτίου, στις 9 το βράδυ, το STAR ACADEMY έρχεται και στη χώρα μας…! Οι 16 σπουδαστές θα παρακολουθούν καθημερινά τα μαθήματα και κάθε Πέμπτη θα βαθμολογούνται από τους Άννα Βίσση, Νίκο Καρβέλα και Πέτρο Κωστόπουλο ευελπιστώντας ότι θα παραμείνουν στο STAR ACADEMY!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε