Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΒΑΣΕΙΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η επίσημη ανακοίνωση των τραγουδιών για τη Eurovision από την ΕΡΤ

Γρηγόρης Μελάς |
Η επίσημη ανακοίνωση των τραγουδιών για τη Eurovision από την ΕΡΤ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.02.2010 | 00:39
Πρώτη δημοσίευση: 27.02.2010 | 00:39

Η… «πίεση» του Newsit είχε αποτέλεσμα

Έστω και αργά η ΕΡΤ με μια λιτή ανακοίνωση αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τα υποψήφια τραγούδια του ελληνικού τελικού για τη Eurovision. H ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρει ότι:

«Παρά τις προσπάθειες της ΕΡΤ, για την ίση μεταχείριση των διαγωνιζομένων τραγουδιών που συμμετέχουν στη διαδικασία επιλογής του τραγουδιού για τον διαγωνισμό της Eurovision, δεν ήταν δυνατή, η τήρηση της διαδικασίας που είχε τεθεί, λόγω των ανεξέλεγκτων συνθηκών που επικρατούν στο νέο τεχνολογικό περιβάλλον.

Ως εκ τούτου, η ΕΡΤ, συνεκτιμώντας όλες τις παραμέτρους για την εκπροσώπηση της Ελλάδος στον 55ο Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision, παρουσιάζει δημόσια, στο πλαίσιο της αρχής της ίσης μεταχείρισης, από τον ιστότοπό της και τα επτά διαγωνιζόμενα τραγούδια με στόχο την προστασία του ίδιου του θεσμού.»
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit και όπως σας αναφέραμε και σε προηγούμενο άρθρο, μετά τη δημοσιοποίηση στίχων από τα υποψήφια τραγούδια πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής. 

Στη σύσκεψη αυτή και αφού πραγματοποιήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία με διοικητικό στέλεχος της κρατικής τηλεόρασης που απουσιάζει στο εξωτερικό, κατέληξαν στη συγκεκριμένη απόφαση! 

Χαιρόμαστε που μετά από την… πίεση που ασκήσαμε στη διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης αναγκάστηκαν να πάρουν τη σωστή απόφαση πριν υπάρξουν κι άλλοι… αποκλεισμοί. Καλή Eurovision να ‘χουμε! 

Και για ό,τι νεότερο, θα ενημερωθείτε από το Newsit

 Γρηγόρης Μελάς

Γρηγόρης Μελάς
Tags: EUROVISION


   Διαδώστε αυτό το άρθρο