Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Η επίθεση του ΑΝΤ1 στον ALPHA

Η επίθεση του ΑΝΤ1 στον ALPHA

 Το STAR έκανε πίσω αφήνοντας τα… δάκρυα για τους άλλους!

Στο ρυθμό του «real life» φαίνεται ότι προσπαθεί να μπει και ο ΑΝΤ1 αντιγράφοντας τα… πρότυπα που έφεραν στο τηλεοπτικό τοπίο, οι γερμανοί διοικούντες του ALPHA.

Η αρχή για το κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται ότι γίνεται με το «Άλλαξέ το», δηλαδή την εκπομπή που παρουσιαζόταν στο κανάλι της Κάντζας στην… προ-γερμανική εποχή.

Ενώ λοιπόν ο ALPHA προβάλλει πλέον το «Σπίτι από την αρχή» με τη Σίσσυ Φειδά, ο ΑΝΤ1 αντεπιτίθεται με την εκπομπή του Σπύρου Σούλη αφού πρώτα -βεβαίως, βεβαίως- το… μπολιάσει με πιο πολύ κλάμα, συγκίνηση, προσωπικές ιστορίες ώστε να προκύψει το πολυπόθητο… «real life»!

Βέβαια, το «Άλλαξέ το» προσπαθεί εδώ και καιρό να βρει τηλεοπτική στέγη καθ’ ότι το αρχικό σχέδιο ήταν να προβληθεί στο STAR. Μόνο που οι υπεύθυνοι στο κανάλι της Κηφισιάς, όπως έχουμε γράψει και σε παλαιότερο άρθρο του Newsit, αποφάσισαν τελικά να μην το εντάξουν στο πρόγραμμα του καναλιού. Τελικά όμως, οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να το εντάξουν στο δικό τους πρόγραμμα.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα ήδη γυρισμένα επεισόδια (που προορίζονταν για το STAR) θα… διανθιστούν με περισσότερες προσωπικές ιστορίες των συμμετεχόντων ώστε να προκύπτει και η απαιτούμενη συγκίνηση του «real life»! Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 παρήγγειλε από την εταιρεία παραγωγής για τα πρώτα επεισόδια να υπάρξουν πιο… δραματικές ιστορίες, κάτι που έχει ξεκινήσει ήδη να γίνεται.

Έτσι η ομάδα του Σπύρου Σούλη εργάζεται πυρετωδώς ώστε η εκπομπή να αρχίσει να προβάλλεται στα μέσα Μαρτίου. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, ο ΑΝΤ1 σκοπεύει το καινούργιο αυτό «real life» πρόγραμμά του να το εντάξει στη ζώνη του prime time.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε