Παρασκευή, 29 Μαρ.
18oC Αθήνα

Η επιχείρηση της Χριστίνας Λαμπίρη

Η επιχείρηση της Χριστίνας Λαμπίρη

Τελικά το έχει η μοίρα της να είναι… δεμένη με το brand «Star». Δεν εξηγείται αλλιώς που μετά το STAR η Χριστίνα Λαμπίρη πηγαίνει κατευθείαν σε άλλο… Star!

Η δημοσιογράφος και επί σειρά ετών παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Star», τους τελευταίους μήνες, μόλις φεύγει από το STAR, πηγαίνει στο «American Star». Τι είναι αυτό; Το μαγαζί με επώνυμα, αλλά φθηνά ρούχα που έχει ανοίξει ο σύζυγός της Θανάσης Αδαμόπουλος στο εκπτωτικό χωριό «Mc Arthur Glen» στα Σπάτα.

Αποδεικνύοντας μάλιστα ότι «πίσω από έναν πετυχημένο άντρα, υπάρχει μία δυναμική γυναίκα», η Χριστίνα βοηθάει την επιχείρηση του συζύγου της και εμπράκτως, αφού δεν διστάζει, όταν πέφτει πολλή δουλειά στο μαγαζί, να περάσει ακόμα και πίσω από τον πάγκο και να εξυπηρετήσει τους πελάτες. Φαντάζεστε λοιπόν τι γίνεται και τι ερωτήσεις δέχεται! Μεταξύ της ερώτησης «πόσο έχει αυτό το μπλουζάκι» και «σε τι άλλα χρώματα υπάρχει;», της… πετάνε και μία του στιλ «καλέ, είναι αλήθεια ότι η… τάδε, χώρισε;»!

Για του λόγου το αληθές, όταν βρεθείτε στο εκπτωτικό χωριό, κάντε μία βόλτα από το «American Star» και αν πετύχετε τη Χριστίνα Λαμπίρη εκεί, θα είναι ευκαιρία να αγοράσετε αλλά και να… μάθετε πολλά!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε