Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Η «γερμανίδα» δηλώνει… ρετρό κορίτσι!

Η «γερμανίδα» δηλώνει… ρετρό κορίτσι!

Αν και ο ρόλος της δεν είναι από τους πιο… αγαπητούς, εντούτοις η ίδια, είναι από τα πιο συμπαθή πρόσωπα στο τηλεοπτικό τοπίο, έχοντας κερδίσει τους τηλεθεατές και ως ηθοποιός αλλά και ως παρουσιάστρια.

Ο λόγος για την Τζένη Θεωνά, τη γερμανίδα «Άντζελα» της σειράς «Πίσω στο σπίτι» που είναι καλεσμένη απόψε το βράδυ στην εκπομπή «Movies and stars» του Γιώργου Σατσίδη στο MTV.

Η ηθοποιός μιλώντας για την πολιτική λέει πως «ζούμε στη μέση μιας ιστορικής σήψης. Χειρότερα δεν πάει. Τα πρόσφατα συμβάντα είναι υπέρ του δέοντος σοκαριστικά. Έχει απαξιωθεί τελείως η πολιτική», ενώ τονίζει πως «είναι τεράστια η κρίση των αξιών. Στο περιθώριο όμως όλων αυτών η ζωή συνεχίζεται.»

Πώς περνά όμως, στην προσωπική της ζωή η όμορφη ηθοποιός και ποια η σχέση της με το αντίθετο φύλο; «Οι άντρες με προσεγγίζουν πάντα διακριτικά και κομψά, αλλά όχι με πάρα πολύ χιούμορ και πρωτοτυπία. Είμαι πιστή στη σχέση μου και νομίζω ότι η εμπειρία μου, μου δείχνει πως είναι ωραίο να είσαι με κάποιον από τον ίδιο χώρο. Για μένα ήταν μεγάλο όφελος και απολαμβάνω σύμπνοια εξαιτίας αυτού. Δεν υπάρχει προφίλ του τέλειου άντρα. Θα ήταν μια αφόρητη γενίκευση. Σίγουρα δεν θα μπορούσα να είμαι με κάποιον που δεν είναι φιλότεχνος. Εκτιμώ επίσης το καλό χιούμορ. Δεν επιδίδομαι σε ακραίο κλάμπινγκ, συνήθως ή dvd ή σινεμά και θέατρο και φαγητό. Μετά το φαγητό δεν συνεχίζω για χορό. Δεν μπορώ τα πολύ μαζικά πράγματα».

Ωστόσο, η Τζένη Θεωνά λέει στο Γιώργο Σατσίδη πως «έχει κατακρεουργηθεί η διάθεση για έρωτα. Η γενιά μας δεν χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερο ρομαντισμό. Τα social media είναι λίγο απάνθρωπα. Απέκτησα facebook όταν ξεκίνησα τις εκπομπές στο ΜΤV για να μπορώ να μπαίνω στις σελίδες των εκπομπών και εσχάτως twitter. Ασχολούμαι, αλλά στην αρχή κρατιόμουν. Είμαι ρετρό κορίτσι.» Βέβαια, αν και δηλώνει «ρετρό κορίτσι», εντούτοις από την άλλη, η ηθοποιός σε ερώτηση του παρουσιαστή για το αν σκοπεύει να παντρευτεί απαντά πως «μπορεί να γίνει μελλοντικά αλλά δεν το θεωρώ απαραίτητη συνθήκη. Δεν μου αρέσει η αίσθηση ότι έχεις ένα συμβόλαιο. Ίσως να μην έκανα γάμο. Πιστεύω μπορούν 2 άνθρωποι να μεγαλώσουν ένα παιδί χωρίς να είναι παντρεμένοι.»

Αυτό όμως, που φαίνεται ότι την ενοχλεί πολύ είναι το κυνήγι των παπαράτσι, αφού όπως λέει «είναι φρικτό, είναι μαρτύριο. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι χειρότερο από το να σε κυνηγούν οι paparazzi. Δεν ξέρω αν οι celebrities το τροφοδοτούν ή αν είναι θύματα μιας κατάστασης!»

Επίσης, όπως είναι λογικό, ο Γιώργος Σατσίδης ρωτά την ηθοποιό αν το MEGA θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν να προβάλλει τη σειρά «Πίσω στο σπίτι»! «Υπάρχουν συζητήσεις να συνεχιστεί το σήριαλ του χρόνου. Είμαστε αισιόδοξοι, αλλά τα πάντα είναι πολύ ρευστά!», λέει η «γερμανίδα» επιβεβαιώνοντας όσα σας έχουμε αναφέρει στο παρελθόν, πως δηλαδή ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο για το τι θα γίνει με την πετυχημένη σειρά. Περισσότερα όμως, απόψε το βράδυ στις 20:00, στην εκπομπή «Movies and stars» του Γιώργου Σατσίδη στο MTV.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε