Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα

Η καινούργια «κομμένη» ξένη σειρά του ΑΝΤ1

Η καινούργια «κομμένη» ξένη σειρά του ΑΝΤ1

KYLE XY… όπως Ελλάδα!!!


Τη νέα ξένη σειρά «KYLE XY» ξεκινά να προβάλει από σήμερα το απόγευμα στις 16:50 ο ΑΝΤ1. Ο πρωταγωνιστής στο story είναι ο 16χρονος Κάιλ που δεν θυμάται τίποτα από το παρελθόν του. Εμφανίζεται ξαφνικά σε ένα δάσος χωρίς να ξέρει ποιος είναι κι από πού έρχεται. Οδηγείται σε ένα ίδρυμα εφήβων, όπου τον αναλαμβάνει μία ψυχολόγος. Εκείνη σύντομα καταλαβαίνει ότι το παιδί χρειάζεται επιπλέον φροντίδα. Έτσι, αποφασίζει να τον περιθάλψει η ίδια προσωπικά και τον παίρνει στο σπίτι της, για να ζήσει μαζί με την οικογένειά της.


Σύντομα όλοι θα ανακαλύψουν ότι ο Κάιλ είναι ένα πλάσμα διαφορετικό, με μοναδικές ικανότητες. Δεν καταλαβαίνει τα ανθρώπινα συναισθήματα και είναι τελείως άχαρος στις ανθρώπινες σχέσεις. Όμως, μπορεί να μαθαίνει καινούργια πράγματα και να προσαρμόζεται σε νέες συνθήκες με την ταχύτητα του φωτός!


Κάθε επεισόδιο προσθέτει μερικά κομμάτια στο παζλ, αλλά γεννά και καινούργια ερωτηματικά. Η ταυτότητα του Κάιλ παραμένει ένα μυστήριο
μέχρι το τέλος της σειράς που παραμένει… ΜΥΣΤΗΡΙΟ και αφήνει πολλά ερωτηματικά!


Ο λόγός απλός: η σειρά μετά τον πετυχημένο πρώτο κύκλο, συνέχισε και δεύτερη σεζόν, χωρίς όμως την ίδια ανταπόκριση των τηλεθεατών. Έτσι, μπορεί να γυρίστηκε και τρίτος κύκλός αλλά ξαφνικά… ΤΕΛΟΣ!


Η σειρά κόπηκε… όπως ΕΛΛΑΔΑ! Μάλλον χειρότερα γιατί στη χώρα μας δίνεται και ένα τέλος. Στη συγκεκριμένη σειρά όμως δεν δόθηκε ποτέ! Απλά… κόπηκε! Μάλλον οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 είτε δεν γνώριζαν το τι ακριβώς έχει συμβεί είτε… απλά γέμισαν το πρόγραμμά τους!


Κατά τα άλλα, αν δεν σας ενοχλεί που οι περιπέτειες του Κάιλ θα μείνουν στη μέση, η σειρά (ιδιαίτερα ο πρώτος κύκλος) είναι ενδιαφέρουσα και χαλαρή για τα καλοκαιρινά απογεύματα. Ο κατέχων υπερφυσικές δυνάμεις και ικανότητες ήρωας θα σας κρατήσει καλή συντροφιά έστω κι αν σας… αφήσει ξαφνικά!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε