Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Η κάρτα διαμαρτυρίας στο Alter και η συνέντευξη που θα ανάψει φωτιές!

Η κάρτα διαμαρτυρίας που προβλήθηκε χθες στο Alter έχει προκαλέσει πλήθος δημοσιευμάτων και… φημών.

Συγκεκριμένα, χθες στις 9 το βράδυ, στον αέρα του καναλιού εμφανίστηκε μία κάρτα που έγραφε

«Οι εργαζόμενοι του ALTER δεν είναι είλωτες. Απαιτούν ΤΩΡΑ τα δεδουλευμένα τους.ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ!»

Αμέσως, ξεκίνησαν οι φήμες ότι οι εργαζόμενοι στο κανάλι του Μπουρναζίου που παραμένουν απλήρωτοι για μήνες, έκαναν κατάληψη του σταθμού. Αφού, σύμφωνα με τα όσα λέγονται συνομίλησαν με τον γενικό διευθυντή της εταιρείας κ. Κοσμόπουλο, αυτός ενημέρωσε τον εκπρόσωπο των επενδυτών της Argo Fund, κύριο Καζίνο και πήρε την έγκριση να αφήσει την προβολή της εν λόγω κάρτας.

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες του Newsit η συνεννόηση έγινε με έναν εκ των ιδιοκτητών που δέχθηκε το αίτημα των εργαζομένων για την προβολή της κάρτας. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Κουρής ενημερώθηκε για το αίτημά τους και είπε ότι συναινεί για την προβολή της κάρτας, όπως κι έγινε. Αυτό όμως, που θα γίνει τις επόμενες μέρες, φαίνεται ότι θα προκαλέσει μεγαλύτερη αναταραχή…

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τις επόμενες μέρες ο Γιώργος Κουρής θα δώσει συνέντευξη Τύπου και, όπως μας αποκάλυψαν άτομα από το στενό περιβάλλον του, πρόκειται να μιλήσει για όλους και για όλα. Από το πώς έφτασε, σύμφωνα με τον ίδιο, το Alter σε αυτό το σημείο να μην μπορέσει να πληρώσει τους εργαζόμενους του αλλά και τα σχέδια για το πολύπαθο κανάλι. Ελπίζουμε πως όσα πει και αποκαλύψει ο κύριος Κουρής θα είναι καλά για το μέλλον του σταθμού και τους εργαζόμενούς του!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε