Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Η κίνηση του Αγγελόπουλου στο χθεσινό Survivor που δεν πρόσεξε κανείς [vid]

Η κίνηση του Αγγελόπουλου στο χθεσινό Survivor που δεν πρόσεξε κανείς [vid]

Μετά την ήττα του από τον μισθοφόρο στο χθεσινό Survivor, ο Αγγελόπουλος προχώρησε σε μια κίνηση που δεν πρόσεξε κανείς! Δείτε το βίντεο.

Μια δύσκολη αναμέτρηση παρακολούθησε στο χθεσινό επεισόδιο, το φανατικό τηλεοπτικό κοινό του Survivor. Μαχητές και Διάσημοι πάλεψαν κάτω από αντίξοες συνθήκες έντονης βροχής. Η επίδοση του Γιώργου Αγγελόπουλου ήταν ιδιαίτερα καλή, παρά τη μία του ήττα, που την πήρε πολύ βαριά…

Οι παίκτες του Survivor καλούνταν να περάσουν ένα zip line πάνω από νερό, ύστερα να αποφύγουν εμπόδια, στη συνέχεια να περπατήσουν πάνω σε δοκό ισορροπίας, ενώ στο τέλος έπρεπε να βάλουν στη σωστή σειρά κουτιά και να πετύχουν τον στόχο που καθόριζε τη νίκη με 2 πετυχημένες βολές. Αρχικά το προβάδισμα το είχαν οι Διάσημοι, αφού μπορεί να μην έφταναν πρώτοι στον στόχο, όμως ήταν πολύ συγκεντρωμένοι και εύστοχοι.

Η έντονη βροχή δυσκόλεψε το οπτικό πεδίο των παικτών και η αγωνία κορυφώθηκε για το τηλεοπτικό κοινό. Παρά το προβάδισμα των Διασήμων, τα πράγματα δεν ήταν εύκολα, αφού οι Μαχητές ήταν πολλές φορές πιο γρήγοροι. Ωστόσο, ήταν άτυχοι και έχαναν τον πόντο στο δευτερόλεπτο.

Δείτε εδώ όλα τα τελευταία νέα από το Survivor.

Έκπληκτο έμεινε το τηλεοπτικό κοινό με την έκρηξη του Γιώργου Αγγελόπουλου μετά την αναμέτρησή του με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Το σκορ ήταν 8 – 3 και ήταν η στιγμή που έπαιξε ο μισθοφόρος μαζί του. Ο παίκτης των Μαχητών έφτασε πιο νωρίς στο στόχο και κατάφερε να βάλει αμέσως δύο συνεχόμενες πετυχημένες βολές, με αποτέλεσμα να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του. Ο Ντάνος δεν άντεξε, έσπρωξε δυνατά το παγούρι και έβριζε μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Ιδιαίτερη όμως ήταν η στιγμή που ο Ντάνος προσευχήθηκε για να πάει καλά η ομάδα του μετά από αυτόν. Με μία κίνησή του έδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται μόνο για την προσωπική νίκη ή ήττα του, αλλά και για το καλό της ομάδας. Συγκεκριμένα, ο πιο δυνατός παίκτης των Διασήμων έκανε τον σταυρό του λίγο πριν ξεκινήσει την κούρσα του ο Χρανιώτης ενάντια στον Μάριο.

Πάντως, η προσευχή του Γιώργου Αγγελόπουλου φαίνεται ότι έπιασε… αφού ο Χρανιώτης πέτυχε με ευκολία τις δύο βολές και οι Διάσημοι κέρδισαν το πολυπόθητο έπαθλο με το beach party και το μπάρμπεκιου.

Δείτε το στιγμιότυπο που δεν πρόσεξε κανείς μέχρι τώρα στο 1:43:05 εδώ:

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η νέα κλίκα στο Survivor! “Εγκέφαλος” η Βαλαβάνη!

Αποκαλύφθηκε η στρατηγική του Χρανιώτη στο Survivor! [vids]

Survivor: Ποιος παίκτης πάει απευθείας στον τελικό!

Αγγελόπουλος Survivor: Έκοψαν το άδειασμα στη Βαλαβάνη! Χαμός στο ίντερνετ! [vid]

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε