Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Η «ξηρασία» θεμάτων γεννά… ουρακοτάγκους

Η αλήθεια για τις σχέσεις Στεφανίδου – Θρασκιά

Και για να βάλουμε εξ’ αρχής τα πράγματα στη θέση τους: δεν γράφω ούτε ως γραφείο Τύπου κανενός, αλλά ούτε για να σταματήσει η σεναριολογία!

Γνωρίζω ότι είναι πολύ δύσκολο σε περίοδο… ξηρασίας θεμάτων -όπως λέγεται- να σταματήσουν να κυκλοφορούν σενάρια επιστημονικής –για να μην πω «κακόβουλης»- φαντασίας σχετικά με πρόσωπα που «πουλάνε».

Γνωρίζω όμως, προσωπικά τη Νάνσυ Νικολαΐδου και είναι από τους συναδέλφους που εκτιμώ ιδιαίτερα μέσα στο χώρο του τηλεοπτικού τοπίου αφού για πολλά χρόνια τώρα καλύπτει έγκυρα το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και πολλές φορές γράφει τηλεοπτική κριτική.

Ένα κείμενο όμως, μία κριτική της Νάνσυς Νικολαΐδου στο «T Life» για τη Ράνια Θρασκιά άνοιξε τους ασκούς… της παραφιλολογίας. Είπαν λοιπόν κάποιοι «α, για να γράφει την κριτική αυτή η Νικολαΐδου, που είναι στο site της Στεφανίδου, τότε η Τατιάνα της είπε να το γράψει για να χτυπήσει τη Θρασκιά». Τι να σχολιάσεις και τι να σκεφτείς;

Θα σας δυσαρεστήσω λοιπόν γιατί όσον αφορά τις σχέσεις Στεφανίδου –Θρασκιά γνωρίζω πολύ καλά –πιο καλά δεν γίνεται- το πόσο καλές είναι οι σχέσεις των δύο γυναικών. Κι όχι μόνο για το «θεαθήναι» αλλά γενικότερα.

Γνωρίζω επίσης, πολύ καλά ότι η Στεφανίδου είναι πολύ θετική στο ότι ο ΑΝΤ1 έδωσε την ευκαιρία στη Θρασκιά να κάνει το comeback με δική της εκπομπή. Μην ξεχνάτε ότι η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη της Ράνιας Θρασκιά μετά τη γέννηση του γιου της, ήταν στην εκπομπή «Αξίζει να το δεις» της Τατιάνας, όπου η Ράνια μίλησε για την ξαφνική αποχώρησή της από το ALTER. Κάτι που αποδεικνύει τις άριστες μεταξύ τους σχέσεις.

Αυτά, προς ανάγνωση όσων προσπαθούν στην περίοδο ξηρασίας όπου διανύουμε να γεννήσουν… ουρακοτάγκους αλλά στο τέλος, τους βγαίνουν… μαϊμουδίτσες!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε