Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Συννεφιά 11 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Η κυβέρνηση παίρνει πίσω το αγγελιόσημο στο Internet

Η κυβέρνηση παίρνει πίσω το αγγελιόσημο στο Internet
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 30.06.2010 | 18:50
Πρώτη δημοσίευση: 30.06.2010 | 18:50

Παραμένει άγνωστο τι οδήγησε την κυβέρνηση σε αυτή την απόφαση.

Παίρνει πίσω τελικά η κυβέρνηση το αγγελιόσημο και στο internet, το οποίο είχε αποφασίσει να καθιερώσει μέσω του άρθρου 68 του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Απασχόλησης.

Στο άρθρο 68 του σχέδιου νόμου αναφέρεται πως στο ταμείο εντάσσονται οι εργαζόμενοι με σχέση εξαρτημένης εργασίας με μισθό σε σελίδα ή πύλη του διαδικτύου σε ημερήσιες εφημερίδες που εκδίδονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και σε επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Ελλάδα και έχουν ως αποκλειστική δραστηριότητα την παροχή στο Διαδίκτυο οπτικοακουστικού περιεχομένου.

Μάλιστα, με το σχέδιο νόμου η κυβέρνηση θεωρώντας πως είναι ΜΜΕ τα site στο ίδιο άρθρο επέβαλλε την καταβολή αγγελιόσημου στις διαφημίσεις ή στα “επί πληρωμή δημοσιεύματα”.

Όλα αυτά με απόφαση του υπουργείου Απασχόλησης δεν θα κατατεθούν τελικά στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, μιας και η κυβέρνηση έκανε πίσω.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Καιρός Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Άνοδος της θερμοκρασίας [pics] Καιρός Αθήνα και Θεσσαλονίκη: Άνοδος της θερμοκρασίας [pics]
  2. Ευρωπαϊκό Νέων (elite round): Αποκλείστηκε η Ελλάδα Ευρωπαϊκό Νέων (elite round): Αποκλείστηκε η Ελλάδα
  3. Αχτσιόγλου: Η Ελλάδα πειραματόζωο του ΔΝΤ και των νεοφιλελεύθερων δυνάμεων Αχτσιόγλου: Η Ελλάδα πειραματόζωο του ΔΝΤ και των νεοφιλελεύθερων δυνάμεων
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook