Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΕΝΦΙΑ· ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2017 Συννεφιά 16 Αθήνα Αναλυτικά

Η κυβέρνηση παίρνει πίσω το αγγελιόσημο στο Internet

Η κυβέρνηση παίρνει πίσω το αγγελιόσημο στο Internet
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 30.06.2010 | 18:50
Πρώτη δημοσίευση: 30.06.2010 | 18:50

Παραμένει άγνωστο τι οδήγησε την κυβέρνηση σε αυτή την απόφαση.

Παίρνει πίσω τελικά η κυβέρνηση το αγγελιόσημο και στο internet, το οποίο είχε αποφασίσει να καθιερώσει μέσω του άρθρου 68 του νέου ασφαλιστικού νομοσχεδίου, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Απασχόλησης.

Στο άρθρο 68 του σχέδιου νόμου αναφέρεται πως στο ταμείο εντάσσονται οι εργαζόμενοι με σχέση εξαρτημένης εργασίας με μισθό σε σελίδα ή πύλη του διαδικτύου σε ημερήσιες εφημερίδες που εκδίδονται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, καθώς και σε επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Ελλάδα και έχουν ως αποκλειστική δραστηριότητα την παροχή στο Διαδίκτυο οπτικοακουστικού περιεχομένου.

Μάλιστα, με το σχέδιο νόμου η κυβέρνηση θεωρώντας πως είναι ΜΜΕ τα site στο ίδιο άρθρο επέβαλλε την καταβολή αγγελιόσημου στις διαφημίσεις ή στα “επί πληρωμή δημοσιεύματα”.

Όλα αυτά με απόφαση του υπουργείου Απασχόλησης δεν θα κατατεθούν τελικά στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο, μιας και η κυβέρνηση έκανε πίσω.


   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Παυλόπουλος σε Ερντογάν: Ανεύθυνη πράξη η αμφισβήτηση των ελληνικών συνόρων Παυλόπουλος σε Ερντογάν: Ανεύθυνη πράξη η αμφισβήτηση των ελληνικών συνόρων
  2. Λευκός Οίκος: Ιστορική η επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα Λευκός Οίκος: Ιστορική η επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα
  3. Σεισμοί στην Ιταλία: Συνδέονται με τις σεισμικές δονήσεις στην Ελλάδα; Σεισμοί στην Ιταλία: Συνδέονται με τις σεισμικές δονήσεις στην Ελλάδα;
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook