Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Η «μάχη» Μενεγάκη με Καραβάτου

ΦΩΤΟ  EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τι ρόλο έπαιξε η Άντα Λιβιτσάνου στον «πόλεμο» Ελένης με Κατερίνα

Είναι αλήθεια πως πριν ακόμα ξεκινήσει το Greek Idol έχει δώσει αφορμή για πολλά σχόλια.

Είναι αλήθεια πως ενώ ο χρόνος πιέζει πολύ τον Alpha να αποφασίσει την κριτική επιτροπή του talent show, υπάρχουν αρκετά προβλήματα που τους αναγκάζουν να καθυστερούν, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να αναβληθούν τα πρώτα γυρίσματα το παρασκευο-σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη.

Είναι αλήθεια πως στο παρασκήνιο πολλών εκπομπών του καναλιού -με αφορμή τα όσα συμβαίνουν στο talent show- κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία… να βγάλουν μαχαίρια.
Ας πάρουμε όμως, τα πράγματα από την αρχή. Χθες το πρωί λοιπόν στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, «Καφές με την Ελένη», προβλήθηκε βίντεο με την επίσημα πλέον, παρουσιάστρια του Greek Idol, Άντα Λιβιτσάνου.

Το ίδιο βίντεο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, θέλησαν να προβάλλουν στην εκπομπή «Κους κους το μεσημέρι». Ήταν λογικό, η Κατερίνα Καραβάτου να θέλει να παίξει στην εκπομπή της τη συνέντευξη της Λιβιτσάνου. Μόνο που κάποιος… της το απαγόρευσε και το βίντεο εξαφανίστηκε!

Έτσι, το θέμα έφτασε μέχρι τους πάνω πάνω ορόφους του καναλιού της Κάντζας, όπου οι γερμανοί διοικούντες, ανάμεσα στις πολλές σκοτούρες τους, ανέλαβαν να παίξουν και το ρόλο του «πυροσβέστη». Προς το παρόν, δεν έχουν δώσει το… πράσινο φως στην εκπομπή «Κους Κους» να μπορέσει να προβάλλει το συγκεκριμένο βίντεο αφού προσπαθούν να… κάμψουν τις αντιρρήσεις.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στέλεχος του καναλιού που έχει στενή σχέση με την εκπομπή «Κους κους» έχει βάλει σκοπό να πάρει το βίντεο από τη Μενεγάκη και να το δώσει στην Καραβάτου. Το αν τα καταφέρει θα το διαπιστώσουμε είτε από τον «αέρα» του «Κους Κους», είτε από το… διάδρομο του καναλιού που είναι αλήθεια… πως λέγονται πολλά!

Ίσως, σύμφωνα με όσα λέγονται, τελικά η συνέντευξη να εξαφανιστεί αφού… είναι αλήθεια ότι κάτι που έλεγε η Λιβιτσάνου, μπορεί και να ενόχλησε κάποιους!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε