Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Η μάχη των «8» με την πρεμιέρα της Χούκλη στον ΑΝΤ1

Με το «ανανεωμένο» κεντρικό βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και με την είσοδο της Μαρίας Χούκλη συμπληρώθηκε από χθες το μέτωπο στη «μάχη των 8».

Καινούργια γραφικά, καινούργιο πλατό, καινούργιο ύφος και η Μαρία Χούκλη στο τιμόνι του δελτίου με περισσότερα θέματα κι όχι με παράθυρα σχολιαστών αλλά με δημοσιογράφους που όταν χρειάζεται παρουσιάζουν τα θέματά τους, είναι μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν το «ανανεωμένο» δελτίο του ΑΝΤ1.
 
Πώς πήγε όμως το δελτίο στους πίνακες τηλεθέασης και ποια η ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού;
 
Η πρώτη εντύπωση στις μετρήσεις της AGΒ είναι θετικές αφού το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τη Μαρία Χούκλη έμεινε εντός τους ανταγωνισμού κι όχι… νούμερα τηλεθέασης πίσω. Το αν τελικά αυτή η επίδοση ήταν λόγω πρεμιέρας και αναμονής κοινού θα αποδειχτεί τις επόμενες μέρες. Πάντως, χθες, στην πρώτη θέση τερμάτισε η Όλγα Τρέμη, στη δεύτερη ο Νίκος Χατζηνικολάου με μία μόνο μονάδα διαφορά από τη Μαρία Χούκλη.
 
Συγκεκριμένα λοιπόν, οι «βρόμικοι» μέσοι όροι τηλεθέασης (μέχρι να ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία της AGB) των δελτίων ειδήσεων από τις 8 έως τις 9, είναι οι εξής:
 
ALTER (με το Νίκο Χατζηνικολάου): 18,1% στο γενικό σύνολο και 13,5% στο κοινό «15-44»
 
ANT1 ( με τη Μαρία Χούκλη):17,1% στο γενικό σύνολο και 16,8% στο κοινό «15-44»
 
MEGA (με την Όλγα Τρέμη): 26,6% στο γενικό σύνολο και 14,5% στο κοινό «15-44»
 
STAR (με τον Αιμίλιο Λιάτσο): 12,2% στο γενικό σύνολο και 18,8% στο κοινό «15-44»

Δείτε τα νούμερα της AGB για την χθεσινή ημέρα

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε