Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η μάχη του Παπαδάκη με Καμπουράκη, Οικονομέα και Αυτιά

Η μάχη του Παπαδάκη με Καμπουράκη, Οικονομέα και Αυτιά

Ποιοι και γιατί έχουν τα νεύρα τους στην πρωινή ενημερωτική ζώνη

Σε μάχη για… σκληρά νεύρα έχει εξελιχθεί η πρωινή ενημερωτική ζώνη. Μπορεί ο Γιώργος Παπαδάκης να τερματίζει πρώτος αλλά όχι με άνεση αφού τον ακολουθούν από πολύ κοντά οι Καμπουράκης με τον Οικονομέα και ο Αυτιάς. Τα νεύρα όμως, φαίνεται πως έχουν και οι κάτοικοι του ΣΚΑΪ που μέρα με τη μέρα παγιώνονται ακόμα περισσότερο στην τελευταία θέση ενώ βλέπουν τους αντικαταστάτες τους στην ΕΡΤ να μεγαλώνουν τη μεταξύ τους απόσταση! Συγκεκριμένα, η σειρά κατάταξης στις πρωινές ενημερωτικές ζώνες σύμφωνα με το μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο είναι η εξής:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ (Παπαδάκης-ΑΝΤ1) 21,4%

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA (Καμπουράκης,Οικονομέας-MEGA) 20,6%

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 20,5%

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Μπιζόγλη,Αρβανίτης- ΝΕΤ) 10,5%

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 6,6%

Αξίζει να αναφέρουμε και τους μέσους όρους στις τηλεθεάσεις που έκαναν οι τρεις εκπομπές από τις 6 έως τις 7 το πρωί όπου εκεί το δίδυμο Μπιζόγλη-Αρβανίτη κέρδισε την κούρσα αφήνοντας τον Γιώργο Αυτιά λίγο πίσω, ενώ αρκετά πίσω έμεινε και εδώ το δίδυμο Λυριτζή –Οικονόμου. Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι τους από τις 6 έως τις 7 το πρωί είναι οι εξής:

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Μπιζόγλη,Αρβανίτης- ΝΕΤ) 20,8%

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 18,2%

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 12,3%

Απέναντί τους, οι infotainment εκπομπές στο γενικό σύνολο αλλά και στο νεανικό κοινό που ενδιαφέρουν κυρίως τα κανάλια τους, είναι οι εξής:

ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ (Μελέτη – STAR) 12,7% και στο νεανικό κοινό 29,1%

ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ (Λάμπρου,Παπαβασιλείου –ALPHA) 6,2% και στο νεανικό κοινό 13%

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εκπομπή του ALPHA με επιμονή και –κυρίως!- θεματολογία φαίνεται να καταφέρνει μέρα με τη μέρα να αυξάνει τα νούμερα τηλεθέασης, τουλάχιστο στο νεανικό κοινό!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε