Τρίτη, 16 Απρ.
25oC Αθήνα

Η μεγάλη νύχτα της Ιωάννας Μάνδρου

Η μεγάλη νύχτα της Ιωάννας Μάνδρου

Την κα Ιωάννα Μάνδρου την γνωρίζουμε μέσα από την δουλειά της και από φίλους και συναδέλφους. Η φράση «Το είπε η Μάνδρου», ακούγεται συχνά σε δημοσιογραφικά γραφεία. Και όταν το λέει η Μάνδρου, είναι έτσι.

Το βράδυ της Τετάρτης 26/10/2016 όλοι κρέμονταν από τα χείλη της Ιωάννας. Όλοι περίμεναν όχι μόνο να ακούσουν την είδηση, αλλά και να ακούσουν και το κάτι παραπάνω. Να ακούσουν τι σημαίνουν όλα αυτά τα οποία ακολούθησαν. Και τα άκουσαν. Και τα ακούσαμε. Η Ιωάννα Μάνδρου με τον δικό της μοναδικό τρόπο έδωσε την είδηση, εξήγησε την είδηση και μας έκανε σοφότερους. Είμαστε σχεδόν σίγουροι, ότι ακόμα και στο Μέγαρο Μαξίμου περίμεναν να ακούσουν τι είχε να πει η συγκεκριμένη δημοσιογράφος. 

Στην δουλειά αυτή κάνουμε πρωταθλητισμό, κακά τα ψέμματα. Και κάθε μέρα κρινόμαστε γι’ αυτά που λέμε και γράφουμε και μεταδίδουμε. Και όταν στην δουλειά αυτή καταφέρνεις αυτά που λες να μην αμφισβητούνται και να μην διαψεύδονται γιατί το κατέχεις το “άθλημα”, αυτό είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα για έναν δημοσιογράφο.

Η χθεσινή βραδιά ήταν σημαντική για το “συνάφι” μας, όπως αυτοαποκαλούμαστε. Και, επειδή σπάνια θα ακούσεις καλή κουβέντα στο “συνάφι” μας για συνάδελφο είπαμε να γράψουμε μια για την Ιωάννα.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε