Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Η οικολογική… επίθεση του MEGA

Οι «Κηπουροί» που έφυγαν από τον ALPHA και σώθηκαν από τον «Όμορφο κόσμο»

Επίσημα πια οι «Κηπουροί»… φύτρωσαν στο MEGA. Με δελτίο Τύπου το κανάλι της Μεσογείων ανακοινώνει ότι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν οι Μάκης Τσόκας, Σωτήρης Βρεττός και Γιάννης Παναγιωτόπουλος θα προσπαθήσουν να κάνουν «ριζικές» αλλαγές σε κήπους ταράτσες, μπαλκόνια αλλά και ακάλυπτους. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου

«σε κάθε επεισόδιο θα βλέπουμε και από μια ξεχωριστή περίπτωση. Ο Μάκης, ο Σωτήρης και ο Γιάννης θα επισκέπτονται το χώρο, θα συζητούν με τον ιδιοκτήτη και θα προτείνουν τρόπους για τη μεταμόρφωσή του. Παράλληλα, θα δίνουν χρήσιμες πληροφορίες και θα προτείνουν απλούς τρόπους για το πώς μπορούν οι τηλεθεατές από μόνοι τους να φροντίσουν τα δικά τους φυτά και να μυηθούν στην «τέχνη» της κηπουρικής.

Όσοι επιθυμούν να μεταμορφώσουν το χώρο τους και να δημιουργήσουν τη δική τους «πράσινη γωνιά», μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα μέσα από το site του Mega»

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, αν και το τρέιλερ προβάλλεται λίγες μόνο μέρες, υπάρχουν ήδη εκατοντάδες συμμετοχές για την οικολογική εκπομπή που υπόσχεται ότι θα κάνει τη ζωή μας πιο πράσινη!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η παρέα των «Κηπουρών» ήταν να βγει την προηγούμενη σεζόν από τον ALPHA αλλά τελικά αποχώρησαν για να πάνε στον «Όμορφο κόσμο το πρωί». Και μπορεί η πρωινή εκπομπή με τους «πεντάμορφους» να διακόπηκε αλλά οι «Κηπουροί», έχοντας ρίξει… λίπασμα με τηλεθεάσεις, κατάφεραν την επόμενη σεζόν να φυτρώσει η δική τους εκπομπή!

Άλλωστε, όταν σπέρνεις τηλεθεάσεις στο τηλεοπτικό τοπίο, τότε θερίζεις εκπομπές!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε