Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η οικονομική κρίση έκανε χαρούμενο τον «Όμορφο κόσμο»

Το παρασκήνιο και τα γεύματα που κόντεψαν να «φάνε» τους παρουσιαστές.

Η αλήθεια είναι ότι τα νούμερα τηλεθέασης του «Όμορφου κόσμου το πρωί» δεν είναι ιδιαίτερα υψηλά και η πρωινή εκπομπή του MEGA έχει απασχολήσει –και… προβληματίσει!- πολλές φορές τα στελέχη του καναλιού της Μεσογείων. 

Είναι αλήθεια επίσης, ότι στο παρασκήνιο -αλλά και σε…εστιατόρια!- έγιναν αρκετές συναντήσεις μεταξύ υψηλόβαθμων στελεχών του MEGA με άλλους παρουσιαστές που είτε ανήκουν στο κανάλι της Μεσογείων, είτε και σε άλλα κανάλια. Ο σκοπός των γευμάτων ήταν να βολιδοσκοπηθούν διάφοροι που θα μπορούσαν την επόμενη χρονιά να βρεθούν στην παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του MEGA. Αρκετές από τις απαντήσεις ήταν… χορταστικές για τον υπεύθυνο του καναλιού αφού εκτός του πλούσιου γεύματος, εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από αρκετούς παρουσιαστές (επαναλαμβάνουμε: είτε του καναλιού, είτε κι από άλλα κανάλια) να βρεθούν απέναντι από τους Μενεγάκη, Καραμέρο και Χαριτάτο. 

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες του Newsit τις τελευταίες μέρες τα «γεύματα εργασίας» σταμάτησαν λόγω… οικονομικής κρίσης. Όχι γιατί το στέλεχος του καναλιού που πραγματοποιούσε τις συναντήσεις… έτρωγε πολύ αλλά γιατί, σύμφωνα με τις τελευταίες αποφάσεις, δεν σκοπεύουν να κάνουν αλλαγή στα πρόσωπα της παρουσίασης του «Όμορφου κόσμου το πρωί». Άλλωστε από την αρχή της φετινής σεζόν το κανάλι της Μεσογείων υποστήριζε ότι η πεντάδα του «Όμορφου κόσμου» είναι μία νεανική και κυρίως, οικονομική πρόταση. 

Λόγω της αυξανόμενης οικονομικής κρίσης λοιπόν, στο MEGA σκέφτονται να… παρατείνουν την παραμονή των πέντε παρουσιαστών και την επόμενη χρονιά. Άλλωστε, είναι κάτι που δικαιούνται αφού η πεντάδα απέδειξε ότι ξέρει να πολεμά. Και είναι σίγουρο ότι οι χαμηλές πτήσεις στις τηλεθεάσεις δεν οφείλονται μόνο σε αυτούς αλλά και στα ελάχιστα εφόδια που τους έχουν δοθεί για τη σκληρή μάχη του πρωινού ψυχαγωγικού προγράμματος! Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, δεν πρόκειται να παρθεί καμία οριστική απάντηση πριν από τον Ιούνιο. Αν και πλέον, τα περισσότερα από τα στελέχη του καναλιού ψηφίζουν να παραμείνει και την επόμενη σεζόν η πεντάδα.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε