Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η ουσία και ο… μπακλαβάς γωνία με το «Dancing with the stars»!

Η ουσία και ο… μπακλαβάς γωνία με το «Dancing with the stars»!

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για την… αμνηστία στο «Dancing with the stars», με κάποιους να υποστηρίζουν πως ορισμένοι από τους διαγωνιζόμενους έχουν συμφωνήσει με τα στελέχη του ΑΝΤ1 πως θα παραμείνουν για αρκετά live στο talent show.

Για όλες αυτές τις φήμες και τα σενάρια μάλιστα, πριν λίγες μέρες, η διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Ομίλου ΑΝΤ1, Κατερίνα Γκαγκάκη, μου είπε πως «είναι αστείο και να μπω στη διαδικασία να διαψεύσω αυτές τις φήμες.

Για μένα το “Dancing with the stars” είναι το πιο χαρακτηριστικό δείγμα ευχάριστης, αισιόδοξης και υψηλής ποιότητας ψυχαγωγίας που ιδιαίτερα αυτή την περίοδο έχουμε ανάγκη οι τηλεθεατές. Θεωρώ λοιπόν ότι είναι άδικο για τους τηλεθεατές γιατί είναι σαν να τους στερούν την ενεργή συμμετοχή τους. Συνεπώς πιστεύω ότι δεν είναι άξιο λόγου, ούτε πρέπει καν να τις συζητάμε…!».

Θέλοντας να διαπιστώσω ακόμα περισσότερο όμως, αν πράγματι υπάρχει καθόλου… καπνός, μίλησα με πολλούς, θετικά αλλά και… αρνητικά προσκείμενους στο «Dancing with the stars». Το συμπέρασμα λοιπόν που έβγαλα από το ρεπορτάζ, χαλάει το… γλυκό και την «καραμέλα» που χρησιμοποιούν κάποιοι για «ασυλίες»!

Αυτό λοιπόν που διαπίστωσα είναι πως είναι αδύνατο και… άνευ λόγου, το να γινόταν κάποια συμφωνία τέτοιου είδους!

Πρωτίστως γιατί η παραγωγή του talent show αδυνατεί να στηρίξει μία τέτοιου είδους… παρασκηνιακή ενέργεια και να ξοδεύει χρήματα για να στηρίξει κάποιους από τους διαγωνιζόμενους. Επίσης, λαμβανομένου υπόψη του ότι σκοπός του ΑΝΤ1 είναι να συγκεντρωθούν και χρήματα για το φιλανθρωπικό σκοπό, θα ήταν λάθος να στηρίξουν κάποιον διαγωνιζόμενο που δεν θα είχε γκελ στο κοινό, που δεν θα τον ψήφιζαν δηλαδή οι τηλεθεατές για να υποστηρίξουν αυτοί κάποιον άλλο. Τόσο απλά είναι τα πράγματα…! Στο σημείο αυτό μάλιστα να σημειώσουμε ότι τα έσοδα από τα τηλεφωνήματα που πηγαίνουν στο ταμείο του ΑΝΤ1, δίνονται όλα για το φιλανθρωπικό σκοπό του show.

Συνεπώς, μη έχοντας και κάποιο όφελος, μιας και τα οικονομικά είναι πολύ… σφιχτά, δεν υπάρχει λόγος, αλλά και δυνατότητα για τέτοιες… παρασκηνιακές υποστηρίξεις! Συμπέρασμα; «Μία είναι η ουσία και ο μπακλαβάς γωνία», όπως λέει και η παροιμία. Συμφωνίες και αμνηστίες, δεν υπάρχει λόγος και δεν μπορεί να πραγματοποιηθούν…!

Πάντως, μιας και το ρίξαμε στο… σιροπιαστό και στα γλυκίσματα, να σημειώσουμε ότι στο Μαρούσι είναι… λιγωμένοι από την πορεία του πρώτου live, αφού σημείωσε 41,8 μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 43,6 στο δυναμικό κοινό. Βέβαια, αν μείνουμε στα… του μπακλαβά γωνία, η ουσία είναι ότι το «Dancing with the stars» δεν είχε δυνατούς αντιπάλους, γιατί διαφορετικά, σε παλαιότερες πιο… ανταγωνιστικές εποχές, θα είχε σημειώσει χαμηλότερα νούμερα, αφού το προϊόν, από πλευράς παραγωγής, δεν ήταν αντάξιο του εαυτού του. Τα λάθη στην παραγωγή ήταν αρκετά και, για να προλάβουμε τα περί… κλαψίματος, δεν οφείλονται στις οικονομικές περικοπές! Αλλά για αυτά, θα αναφερθούμε αφού δούμε και το δεύτερο live, ώστε να έχουμε πιο ολοκληρωμένη άποψη…!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε