Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Η πρώτη live τηλεοπτική κόντρα της χρονιάς

Η πρώτη live τηλεοπτική κόντρα της χρονιάς
Η πρώτη live τηλεοπτική μάχη της καινούργιας χρονιάς έγινε χθες: «Just the two of us» εναντίον «Big Brother». Ποιος βγήκε νικητής;

Κι εννοείται πως νικητής βγήκε πάλι το talent show του MEGA με το ριάλιτι του ALPHA να μένει αρκετά πίσω στην κούρσα της τηλεθέασης αποδεικνύοντας ότι δεν καταφέρνει να συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό.
 
Έτσι, στο γενικό σύνολο το «Just the two of us» έκανε μέσο όρο 27,9 ενώ το «Big Brother» έφτασε μέχρι το 18.
 
Εκτός βέβαια από τη μάχη της τηλεθέασης και στα δύο προγράμματα είχαμε… εσωτερικές μάχες με αποχωρήσεις. Από το «Just the two of us» αποχώρησε ένα από τα «δυνατά» όπως θεωρούσαν ζευγάρια. Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μαζί με την Ελπίδα έχασαν από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους κι έτσι στον ημιτελικό της επόμενης βδομάδας θα αναμετρηθούν οι Παναγιώτης Πετράκης με Ελένη Φουρέιρα, Δημήτρης Ουγγαρέζος με Αμαρυλλίδα , Μαρία Μπεκατώρου με Χρήστο Χολίδη.
 
Από το «Big Brother».αποχώρησε πάλι ο Μιχάλης και στο «σπίτι» παραμένουν ακόμα οι Αλέξης, Αντώνης, Γιάννης, Γιώργος, Ηλίας, Στέλλα.
 
Και τα δύο live προγράμματα πάντως δεν ήταν και ό,τι καλύτερο για τις πρώτες μέρες της καινούργιας χρονιάς αλλά ένας… προάγγελος του φτωχικά τηλεοπτικού σκηνικού που διαμορφώθηκε λόγω της οικονομικής κρίσης.
 
Γρηγόρης Μελάς
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε