Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Η σκληρή μάχη της πρωινής ενημερωτικής ζώνης

Η σκληρή μάχη της πρωινής ενημερωτικής ζώνης

 Ο Αυτιάς πέρασε τους Καμπουράκη-Οικονομέα και πλησίασε επικίνδυνα τον Παπαδάκη

Ησυχία κατά πως φαίνεται δεν πρόκειται να βρουν οι πρωταγωνιστές της πρωινής ενημερωτικής ζώνης. Μπορεί ο Γιώργος Παπαδάκης να βρίσκεται συνήθως στην κορυφή της κατάταξης αλλά χθες ένιωσε την… ανάσα του Γιώργου Αυτιά που πέρασε δεύτερος αφού κατάφερε να ξεπεράσει τους Καμπουράκη –Οικονομέα. Συγκεκριμένα, η σειρά κατάταξης στις πρωινές ενημερωτικές ζώνες τη Δευτέρα 22 Μαρτίου, σύμφωνα με το μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο είναι η εξής:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ (Παπαδάκης-ΑΝΤ1) 21,7%

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 20,9%

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA (Καμπουράκης,Οικονομέας-MEGA) 18,2%

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Μπιζόγλη,Αρβανίτης- ΝΕΤ) 10,8%

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 6,2%

Καμία αλλαγή δεν επήλθε και στη σειρά κατάταξης των εκπομπών που ξεκινούν νωρίτερα από τις υπόλοιπες. Την κορυφή κατέκτησε το δίδυμο της ΝΕΤ Μπιζόγλη-Αρβανίτης που δεν καταφέρνει όμως να σταθεί ανταγωνιστικά όταν εισέρχονται στο τηλεοπτικό τοπίο και οι υπόλοιπες εκπομπές. Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι τους από τις 6 έως τις 7 το πρωί είναι οι εξής:

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Μπιζόγλη,Αρβανίτης- ΝΕΤ) 21,4%

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 20,3%

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 16,9%

Καμία αλλαγή δεν υπήρξε στην κατάταξη των infotainment εκπομπών που είναι σαφές ότι η εκπομπή της Μελέτη έχει κερδίσει τη μερίδα του λέοντος σε αυτό το είδος! Οι τηλεθεάσεις λοιπόν στο γενικό σύνολο αλλά και στο νεανικό κοινό που ενδιαφέρουν κυρίως τα κανάλια τους, είναι οι εξής:

ΠΡΩΙΝΗ ΜΕΛΕΤΗ (Μελέτη – STAR) 12,5% και στο νεανικό κοινό 23,1%

ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ (Λάμπρου,Παπαβασιλείου –ALPHA) 6,4% και στο νεανικό κοινό 9,6%

Το μόνο ανησυχητικό είναι για τον ALPHA που είδε ξανά την εκπομπή του να… ξανακυλά στα μονοψήφια του νεανικού κοινού ενώ τελευταία είχε καταφέρει να σημειώνει διψήφιο μέσο όρο στο συγκεκριμένο κοινό. 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε