Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Η… συνωμοσία στο τηλεπαιχνίδι του Αρναούτογλου

Η… συνωμοσία στο τηλεπαιχνίδι του Αρναούτογλου
Το «Money Drop»… απολογείται!
Με μία ανακοίνωση και μία δεύτερη ευκαιρία το Mega προσπαθεί να διορθώσει το λάθος του και τη… συνωμοσία. Συγκεκριμένα, προχθές το Σάββατο, στο τηλεπαιχνίδι υπήρξε μία ερώτηση που έλεγε ποια από τις τρεις λέξεις είναι γραμμένη λάθος:. ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ, ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ, ΑΛΗΛΛΕΓΓΥΗ.
 
Η αλήθεια είναι ότι στη συγκεκριμένη ερώτηση υπήρχαν δύο λέξεις γραμμένες ανορθόγραφα, η δεύτερη και η Τρίτη, καθώς η σωστή ορθογραφία τους είναι ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ.
 
Αν και η λανθασμένη απάντηση των υπεύθυνων του τηλεπαιχνιδιού δεν επηρέασε τη ροή της εκπομπής, εντούτοις το Mega αποφάσισε πως λόγω του λάθους πρέπει να δοθεί η ευκαιρία στις δύο παίκτριες να διαγωνιστούν ξανά. Έτσι, με ανακοίνωσή του το κανάλι της Μεσογείων αναφέρει ότι
 
«Κατά τη ζωντανή μετάδοση της ψυχαγωγικής εκπομπής Money Drop, ένας λανθασμένος τεχνικός χειρισμός οδήγησε στη μη ορθή γραφή της λέξης “συνωμοσία” – λέξη που αποτελούσε εναλλακτική απάντηση σε ερώτηση σχετική με τη γραμματική.
 
Αν και η συγκεκριμένη μη ορθή γραφή της λέξης δεν επηρέασε την επιλογή των διαγωνιζομένων και τελικά δεν είχε καμία επίπτωση στη ροή του παιχνιδιού, η εταιρεία παραγωγής έχει προβλέψει για την διαχείριση πιθανού λάθους την αντικατάσταση της ερώτησης αυτής με μία άλλη – καθώς παρόμοια περίπτωση έχει προκύψει και κατά τη ζωντανή μετάδοση του προγράμματος στη Μεγάλη Βρετανία.
 
Έτσι, στην επόμενη ζωντανή μετάδοση του Money Drop οι διαγωνιζόμενες παίκτριες Βάσω και Βίκυ Γαλατά θα βρεθούν ξανά ζωντανά στο studio για να συνεχίσουν την προσπάθειά τους ακριβώς από το σημείο που είχε προηγηθεί της εν λόγω ερώτησης.»
 
Οπότε, το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου οι δύο διαγωνιζόμενες θα έχουν μία ακόμα ευκαιρία να αποδείξουν ότι μπορούν να τα βάλουν εναντίον κάθε… συνωμοσίας.
 
Γρηγόρης Μελάς
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε