Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Η τηλεοπτική εμφάνιση του Γιώργου Καπουτζίδη, κάνει… τον κόσμο ανάποδα!

Αν και είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα της τηλεόρασης –και όχι μόνο- ο Γιώργος Καπουτζίδης απέχει από το τηλεοπτικό τοπίο. Εντούτοις ο ηθοποιός, σεναριογράφος και παρουσιαστής θα εμφανιστεί σύντομα στην τηλεόραση, σκοπεύοντας να φέρει τον… κόσμο, ανάποδα.

Συγκεκριμένα, αυτό το Σάββατο 17 Νοεμβρίου, η Σοφία Τσίπα υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής της «Ο κόσμος ανάποδα» που παρουσιάζει στο ΣΚΑΪ, το Γιώργο που μιλάει για όλα! Από τις …λυκοφιλίες της τηλεόρασης μέχρι τις εφηβικές σκανταλιές του αλλά και το πώς αντιμετωπίζει την ιδέα ενός παιδιού.

Με το χιούμορ του μάλιστα, προτείνει το δικό του «φάρμακο» για το πώς να ξεπερνάμε την μελαγχολία της εποχής, ενώ αποκαλύπτει τα σχέδιά του για το μέλλον αλλά και το πιο μεγάλο του όνειρο!

Αυτό το Σάββατο λοιπόν, στις 11μιση το πρωί, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ θα παρακολουθήσουμε ένα ακόμα ταξίδι στις πέντε γωνιές του πλανήτη, με συναρπαστικές εικόνες, αστεία βίντεο και ειδήσεις που σκοπεύουν να μας φτιάξουν τη διάθεση και να δώσουν στη ζωή μας το χρώμα που της αξίζει. Με τη συμμετοχή μάλιστα του Γιώργου Καπουτζίδη, πιστεύουμε ότι έστω και για μισή ώρα, θα περάσουμε καλά…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτή είναι η συνέχεια του βίντεο από το “Πουλάκι τσίου” – Τελικά ζει;

Παπαδάκης: “Κάποιοι από σας λέτε κουταμαρίτσες”!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε