Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Η χαρά στο «Νησί» προκαλεί… δάκρυα στους απέναντι!

Η ελπίδα για το φάρμακο προκάλεσε αισιοδοξία στο «Νησί» αλλά οι επιδόσεις της σειράς στους πίνακες τηλεθέασης προκάλεσε λύπη και στεναχώρια στους αντιπάλους του που είδαν τις δικές τους τηλεθεάσεις να κινούνται σε πολύ χαμηλά επίπεδα.

Για ακόμα μία βδομάδα οι σειρές του MEGA «Το νησί» και «Η ζωή της άλλης», έβαλαν φωτιά στα μηχανάκια τηλεθέασης της Nielsen φτάνοντας σε υψηλότατες τηλεθεάσεις.

Πάμε να δούμε τι έγινε ανά ώρα στη μάχη της τηλεθέασης στο χθεσινό prime time για να διαπιστώσουμε ποιοι έβαλαν φωτιά αλλά και ποιοι… πάγωσαν βλέποντας τα χαμηλά νούμερα στο ραβασάκι της Nielsen.

Από τις 9 έως τις 10 το βράδυ η «Ζωή της άλλης» βρέθηκε άνετα στην κορυφή της κατάταξης σημειώνοντας μέσο όρο 49,1. Το ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Μην το πεις στη νύφη» σημείωσε χαμηλές θερμοκρασίες κάνοντας μέσο όρο 8,3 ενώ η πρώτη ώρα της ξένης ταινίας «Πυροσβεστικός σταθμός» που πρόβαλε ο ALPHA κινήθηκε ακόμα πιο χαμηλά σημειώνοντας μέσο όρο 4,3.

Την επόμενη ώρα, από τις 10 έως τις 11, το «Νησί» κέρδισε και αυτή τη βδομάδα τη μερίδα του λέοντος σημειώνοντας μέσο όρο 52,7 ενώ το «Wipe Out» στον ΑΝΤ1 έκανε μέσο όρο 7,8 και η ξένη ταινία στον ALPHA ολοκλήρωσε την προβολή της φέρνοντας 3,9 μέσο όρο.

Την επόμενη ώρα όμως, δηλαδή από τις 11 έως τις 12, οι τηλεθεατές μετακόμισανστον ΑΝΤ1 για να δουν «Ράδιο Αρβύλα». Η θεσσαλονικιώτικη παρέα κατάφερε να ανεβάσει τον ΑΝΤ1 στην κορυφή της κατάταξης με μέσο όρο 28. Η «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη στο MEGA σημείωσε μέσο όρο 26,1 ενώ οι «Οικογενειακές Ιστορίες» έφεραν 9 μέσο όρο στον ALPHA.

Να σημειώσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι ανά ώρα στο γενικό σύνολο και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους της κάθε εκπομπής στο γενικό σύνολο αλλά και στο δυναμικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν δημοσιοποιηθούν τα επίσημα στοιχεία από τη Nielsen.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε