Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

«Η ζωή της άλλης» και «Τα μυστικά της Εδέμ»… τρώνε το prime time

«Η ζωή της άλλης» και «Τα μυστικά της Εδέμ»… τρώνε το prime time

Εκτός «εικοσάδας» οι «Ράδιο αρβύλα» και εντός η Ρούλα Κορομηλά

 

Οι… συνήθεις ύποπτοι βρέθηκαν στο «ΤΟΡ 20»και την προηγούμενη βδομάδα, δηλαδή από τη Δευτέρα 17 Μαΐου έως την Κυριακή 23 Μαΐου. Η μοναδική έκπληξη είναι ότι ανάμεσά τους δεν βρέθηκε η παρέα του «Ράδιο αρβύλα» παρά τις τρεις ημέρες προβολής της εκπομπής κατά τη διάρκεια της βδομάδας. Επίσης, αξιοσημείωτο είναι ότι στην «εικοσάδα» κατάφερε να μπει το «Greek Idol» του ALPHA με τη Ρούλα Κορομηλά, έστω κι αν βρέθηκε μία θέση κάτω από το «4» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Το αξιοσημείωτο του «ΤΟΡ 20» είναι ότι οι καθημερινές απογευματινές σειρές του MEGA, «Η ζωή της άλλης» και «Τα μυστικά της Εδέμ» κερδίζουν συνεχώς σε τηλεθέαση τα προγράμματα του prime time, αλλάζοντας πια τα δεδομένα και το μοίρασμα της διαφημιστικής πίτας. Έτσι, είναι σίγουρο ότι από την επόμενη σεζόν θα υπάρξουν αλλαγές όχι μόνο στις επιλογές των υπόλοιπων σταθμών αλλά και σε ό,τι αφορά τη βραδινή ζώνη του prime time αφού αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει «prime time ζώνη» αλλά προγράμματα που μπορούν να δημιουργήσουν μία ενδιαφέρουσα –και κερδοφόρα- τηλεοπτική ζώνη προγράμματος.

Τέλος, στην κορυφή της «εικοσάδας» βρέθηκε για ακόμα μία βδομάδα το «Αλ τσαντίρι νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου που είναι φανερό πως… δεν το σκιάζει εκπομπή καμιά!

Συγκεκριμένα στο «ΤΟΡ 20» της προηγούμενης βδομάδας βρέθηκαν κατά σειρά οι εξής εκπομπές:

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε