Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

JUST THE TWO OF US εναντίον BIG BROTHER

 Ποιος βγήκε νικητής στη μάχη της τηλεθέασης;

Μάχη δόθηκε χθες στο prime time αφού βρέθηκαν απέναντι το JUST THE TWO OF US με το BIG BROTHER. Από τη μία το talent show του MEGA με τους celebrities και από την άλλη το ριάλιτι του ALPHA με τους έγκλειστους.

Ποιος κέρδισε σε αυτή τη μάχη της τηλεθέασης;

Νικητής αναδείχθηκε για ακόμα μία Κυριακή το JUST THE TWO OF US αφού την ώρα που το ένα πρόγραμμα ήταν απέναντι στο άλλο, δηλαδή από τις 9 έως τις 11 το βράδυ, το talent show του MEGA έκανε μέσο όρο 23,9 στο γενικό σύνολο ενώ το ριάλιτι του ALPHA έφτασε στο 16,7.

Μπορεί από την κόντρα των δύο προγραμμάτων να βγαίνει νικητής το talent show αλλά αυτό δεν ενοχλεί τους υπεύθυνους στο κανάλι της Κάντζας αφού φαίνεται να είναι ικανοποιημένοι από τα ποσοστά τηλεθέασης του ριάλιτί τους. Έτσι, αν και επίσημα οι υπεύθυνοι του ALPHA δεν είχαν ανακοινώσει το πότε θα ολοκληρωθεί ο BIG BROTHER, ανεπίσημα όλοι γνώριζαν ότι θα τελείωνε την προβολή του γύρω στα τέλη Δεκεμβρίου. Τελικά όμως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο νικητής του ριάλιτι θα αναδειχθεί γύρω στα τέλη Ιανουαρίου. Άλλωστε το κόστος παραγωγής του δεν επιτρέπει τη σύντομη παραμονή του στο τηλεοπτικό τοπίο αφού θα πρέπει ο «Μεγάλος Αδερφός» να δουλέψει περισσότερο μπας και βγάλει τα λεφτά του!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε