Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ξεκινάει τη διαδικασία ρύθμισης των χρεών του το Alter

 Ξεκινάει τη διαδικασία ρύθμισης των χρεών του το Alter
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 14.10.2010 | 14:28
Πρώτη δημοσίευση: 14.10.2010 | 14:25

Το τηλεοπτικό κανάλι Alter αρχίζει άμεσα τη διαδικασία ρύθμισης των εκπρόθεσμων οφειλών του στην εφορία,οφειλές οι οποίες σύμφωνα με τους ιθύνοντες του καναλιού δεν θα επηρεάσουν την λειτουργία του.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρεται ότι"σχετικά δε με τις ως άνω οφειλές έχει γίνει στις ενδιάμεσες οικονομικές καταστάσεις της εταιρείας (1-1-2010 έως 30-6-2010) πρόβλεψη για προσαυξήσεις σε φόρους και ασφαλιστικές εισφορές λόγω μη εμπρόθεσμης καταβολής.
Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία δηλώνει ότι οι ως άνω φορολογικές εκκρεμότητες δεν δύνανται να επηρεάσουν την ομαλή λειτουργία της και ότι θα ενημερώσει έγκαιρα και άμεσα το επενδυτικό κοινό για τις εξελίξεις στο ως άνω θέμα".   Διαδώστε αυτό το άρθρο
iconΣχετικά άρθρα
  1. Σάλος! Η United Airlines τους απαγόρευσε να μπουν στην πτήση γιατί… φορούσαν κολάν! Σάλος! Η United Airlines τους απαγόρευσε να μπουν στην πτήση γιατί… φορούσαν κολάν!
  2. Γονείς προσοχή: Νέα επιβλαβής «μόδα» για τα παιδιά στα social media – Η «πρόκληση της γόμας» [pic, vid] Γονείς προσοχή: Νέα επιβλαβής «μόδα» για τα παιδιά στα social media – Η «πρόκληση της γόμας» [pic, vid]
  3. Survivor: Απίστευτο κύμα αγάπης στα social media για τον Γιώργο Αγγελόπουλο! Survivor: Απίστευτο κύμα αγάπης στα social media για τον Γιώργο Αγγελόπουλο!