Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Ξεκίνησε το «Master Chef Junior»

Το ότι γίνεται χαμός με το «Master Chef Junior» το έχουμε πει. Χιλιάδες οι αιτήσεις που έχουν φτάσει στην εταιρεία παραγωγής από παιδιά που θέλουν να λάβουν μέρος στο «παιχνίδι» μαγειρικής του MEGA.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι αιτήσεις έχουν ξεπεράσει τις 12 χιλιάδες και ο αριθμός συνεχίζει να αυξάνεται!

Για το λόγο αυτό και οι υπεύθυνοι της εταιρείας παραγωγής έχουν αρχίσει ήδη τις… οντισιόν με τους λιλιπούτειους επίδοξους «Master Chef Junior». Και μάλιστα, αυτές τις μέρες, λόγω των διακοπών του Πάσχα οι συναντήσεις αυτές προχωρούν σε εντατικό ρυθμό. Από την προηγούμενη βδομάδα που τα σχολεία ήταν κλειστά δόθηκε η ευκαιρία στους υπεύθυνους να δουν από κοντά εκατοντάδες παιδιά από αυτά που έχουν δηλώσει συμμετοχή για το «Master Chef Junior». Ωστόσο οι οντισιόν σταμάτησαν τη Μεγάλη Παρασκευή και θα συνεχίσουν ξανά από αύριο.

Σε αυτές τις πρώτες συναντήσεις οι μικροί chef μπορεί να μην μαγειρεύουν αλλά εξηγούν κυρίως τους λόγους που θέλουν να συμμετέχουν στο εν λόγω πρόγραμμα. Βέβαια, να τονίσουμε ότι σε αυτές τις… συνεντεύξεις των υποψηφίων στους υπεύθυνους της παραγωγής είναι παρόντες και οι κηδεμόνες τους και η κουβέντα είναι πολύ φιλική ώστε να μην… τρομάξουν τα παιδιά. Πάντως, στο μέρος όπου γίνονται οι οντισιόν έχει καταλήξει να γίνεται το αδιαχώρητο από παιδιά αφού οι υπεύθυνοι της παραγωγής θέλουν αυτές τις μέρες να προλάβουν να δουν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά καθώς τα γυρίσματα πρέπει να ξεκινήσουν το Μάιο.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, αρχικά τα γυρίσματα θα πραγματοποιούνται τα σαββατοκύριακα που τα σχολεία θα είναι κλειστά ενώ από τον Ιούνιο θα είναι καθημερινά ώστε να ολοκληρωθούν μέχρι τις αρχές Ιουλίου και τα παιδιά που θα συμμετέχουν να μπορέσουν στη συνέχεια να πάνε διακοπές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε