Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Και επίσημα η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου ΔΕΝ πάει MEGA

Την προηγούμενη βδομάδα πρώτο το Newsit δημοσιοποίησε την αποχώρηση της Αργυρώς Μπαρμπαρήγου από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

 Χαρακτηριστικό είναι ότι την ίδια μέρα οι Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος αναφέρθηκαν στην αποχώρηση της γνωστής μαγείρισσας από την εκπομπή τους. Την είδηση τη γνωρίζαμε μέρες αλλά δεν τη δημοσιοποιούσαμε μέχρι να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα υπήρχε καμία αλλαγή.

Από τότε μέχρι σήμερα έχουν ακουστεί και έχουν γραφτεί πολλά για τους λόγους αποχώρησής της Αργυρώς. Και θα συνεχίζουν να ακούγονται πολλά αφού ο καθένας… μιλά με τους δικούς του ανθρώπους. Αν κι εμείς εμμένουμε στα όσα εγκυρότατα είχαμε πρώτα δημοσιοποιήσει μέσα από το Newsit δεν έχουμε σκοπό να διαψεύσουμε κανέναν. Είπαμε: ο καθένας μιλά με τους δικούς του ανθρώπους και βγάζει τα όποια συμπεράσματα. Θα περιμένουμε λοιπόν κάποια στιγμή η ίδια η Αργυρώ να βγει και να μιλήσει για τους πραγματικούς λόγους. Αν και γνωρίζοντάς την προσωπικά, έχω συμπεράνει ότι το λάδι το ρίχνει μόνο στο τηγάνι κι όχι στη φωτιά. Δικαίωμά της λοιπόν να μιλήσει, όποτε θελήσει και αν θελήσει…

Αξίζει πάντως να επισημάνουμε ότι μετά από μέρες που «έσκασε» η είδηση, οι περισσότεροι πλέον έχουν καταλήξει στο ότι –όπως είχαμε τονίσει στο Newsit- δεν υπήρχε καμία δυσαρέσκεια της Μπαρμπαρήγου με τους Καραμεροχαριτάτους. Τα σενάρια περί δυσαρέσκειάς της με τους παρουσιαστές του «10 με 1 Μαζί» αποδεικνύονται απλώς… επιστημονικής φαντασίας. Άλλωστε όσοι γνωρίζουν την Αργυρώ, ξέρουν ότι αυτό που ήθελε πάντα στις τηλεοπτικές συνεργασίες της ήταν να περνά καλά χωρίς να έχει υπερβολικές απαιτήσεις.

Πάμε τώρα στο επόμενο σενάριο. Αυτό της μεταγραφής της στο MEGA. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit αλλά και μετά από συνομιλία με στέλεχος του καναλιού της Μεσογείων επιβεβαιώσαμε ότι η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου ΔΕΝ πάει στο «Πρωινό Mou». Τουλάχιστον για φέτος γιατί κανείς δεν μπορεί να πει από τώρα τι πρόκειται να γίνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Τη στήλη μαγειρικής στην πρωινή εκπομπή του καναλιού θα συνεχίσει να παρουσιάζει ο Βασίλης Καλλίδης και όταν αυτός απουσιάζει η θέση θα καλύπτεται από το ριάλιτι μαγειρικής τους, δηλαδή από τους διαγωνιζόμενους στο «Master Chef».

Όλα αυτά, μπας και σταματήσουν κάποια… σενάρια που μαγειρεύουν κάποιοι προσπαθώντας να δημιουργήσουν φωτιά. Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση είναι σαν να λένε ότι η Αργυρώ Μπαρμπαρήγου έφυγε από τον ΑΝΤ1 για να φάει τη δουλειά ενός νεότερου συναδέρφου της. Μαγειρέματα που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι δεν ταιριάζουν καθόλου με το χαρακτήρα της γνωστής μαγείρισσας.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε