Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Και επίσημα η Μπεκατώρου πάει MEGA

Το έχουμε γράψει πολύ καιρό ότι η Μαρία Μπεκατώρου θα παρουσίαζε το Junior MasterChef. Χθες μάλιστα που ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό Mou» του MEGA, ο Γιώργος Λιάγκας το ανέφερε πολλές φορές.

Σήμερα λοιπόν το κανάλι της Μεσογείων αποφάσισε να το ανακοινώσει και επίσημα, αποσαφηνίζοντας μάλιστα ορισμένα πράγματα για να προλάβει… τις κακές γλώσσες και τα αρνητικά «μαγειρέματα»

Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου,

«Το Mega παρουσιάζει την επόμενη γενιά των chef, στο Junior MasterChef.
Το παιχνίδι μαγειρικής για λιλιπούτειους σεφ, που έρχεται τον Οκτώβριο στο Mega, παρουσιάζει η Μαρία Μπεκατώρου.

Παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών, αναλαμβάνουν δράση στην κουζίνα, ενώ οι αγαπημένοι κριτές Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος, συμβουλεύουν, καθοδηγούν και ενθαρρύνουν.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το Μάιο και θα πραγματοποιούνται ημέρες που δεν λειτουργούν τα σχολεία –Σαββατοκύριακα, σχολικές αργίες- παρουσία των γονέων/κηδεμόνων των παιδιών.

Τα παιδιά δεν θα συγκατοικούν και μετά τα γυρίσματα θα επιστρέφουν στα σπίτια τους. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων θα πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις ασφάλειας, ενώ ο πρώτος Junior MasterChef δεν θα κερδίσει χρηματικό έπαθλο.

Το Junior MasterChef σημείωσε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και έγινε το αγαπημένο πρόγραμμα του κοινού σε όσες χώρες προβλήθηκε, μεταξύ αυτών και στην Αυστραλία.

12 εκκολαπτόμενοι σεφ μπαίνουν στην κουζίνα και… η μαγειρική γίνεται παιχνίδι!»

Να σημειώσουμε, ότι όπως πρώτα σας είχαμε αναφέρει στο Newsit, ήδη έχουν ξεκινήσει τα casting από την εταιρεία παραγωγής προκειμένου το Μάιο να ξεκινήσουν τα γυρίσματα με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπεκατώρου. Ωστόσο είναι σίγουρο ότι αν και η Μπεκατώρου πάει MEGA δεν πρόκειται να παρατήσει την εκπομπή της στο ΤηλεΑστυ.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε