Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Και η Σταρ Ελλάς Άννα Πρέλιεβιτς έκανε δοκιμαστικό για το «X Factor»

Ποιοι άλλοι είναι υποψήφιοι για το talent show του ΑΝΤ1

 Σίγουρο είναι ότι «X Factor 3» θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

Σίγουρο είναι ότι σε δέκα μέρες πρέπει να ξεκινήσουν τα γυρίσματα με τις οντισιόν.

Σίγουρο είναι ότι στα γυρίσματα θα πρέπει να υπάρχει η κριτική επιτροπή και οι παρουσιαστές του backstage.

Πάμε τώρα στα… άγνωστα!

Άγνωστο είναι το ποιοι θα είναι στην κριτική επιτροπή. Επειδή όμως ο χρόνος πιέζει, φαίνεται ότι τελικά η επιτροπή δεν πρόκειται να αλλάξει και θα παραμείνουν οι Γιώργος Λεβέντης, Κατερίνα Γκαγκάκη, Γιώργος Θεοφάνους και Νίκος Μουρατίδης. Βέβαια για τους δύο πρώτους δεν τέθηκε κανένα θέμα ενώ για τους άλλους δύο, φαίνεται πως ξεπεράστηκαν τα… όποια θέματα υπήρχαν. Παρ’ όλα αυτά όμως, αν δεν δούμε δελτίο Τύπου με τα ονόματα των τεσσάρων προαναφερθέντων δεν θεωρούμε τίποτα σίγουρο γιατί τελευταία στιγμή όλο και κάτι μπορεί να στραβώσει στο κανάλι του Αμαρουσίου. Υπογραφές ακόμα δεν έχουν πέσει και επειδή στο παρασκήνιο λέγονται πολλά περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις!

Άγνωστο παραμένει επίσης το ποιοι θα είναι αυτοί που θα παρουσιάσουν το backstage, αντικαθιστώντας τους περυσινούς Γιώργο Λιανό και Δέσποινα Καμπούρη.

Ποιοι όμως είναι ανάμεσα στους επικρατέστερους για την παρουσίαση του backstage;

Ο Δημήτρης Βλάχος: έκανε δοκιμαστικό αλλά ΟΧΙ για το «X Factor». (όχι, δεν θα πω περισσότερα!) Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι ο ηθοποιός έχει ήδη κάνει το ίδιο στο παρελθόν, παρουσιάζοντας το backstage στο τελευταίο «Fame Story» οπότε μάλλον δεν θα κάνει… πισωγυρίσματα!

Ο Σάββας Πούμπουρας: έκανε δοκιμαστικό και πήγε πολύ καλά. Μετά από τη διακοπή της συνεργασίας του με τον ALPHA λόγω της συμμετοχής του στο «Dancing with the stars» οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 προσπαθούν να τον εντάξουν σε κάποια εκπομπή. Άλλωστε δεν θα χάσουν αφού ο Σάββας είναι αγαπητός στο κοινό. Αλλά ακόμα κι αν δεν είναι σε αυτό το talent show υπάρχουν κι άλλα προγράμματα (όχι, δεν θα πω περισσότερα!) που μπορεί να κάνει περισσότερα!

Η Λυδία Παπαΐωάννου: έκανε δοκιμαστικό κι επίσης τα πήγε πολύ καλά. Μόνο που αν το κάνει, θα πρέπει να αφήσει άλλη επαγγελματική υποχρέωσή της. Και δεν εννοούμε το MAD αλλά το «Chart Show» της Ναταλίας Γερμανού στον ALPHA με το οποίο συνεργάζεται! Και τελικά, μπορεί να… αναγκαστεί να το κάνει.

Η Ιωάννα Κανελλοπούλου: μετά τη συνεργασία της με το «Πάμε πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου και την παρουσίαση του «Mega Star» εξαφανίστηκε από το τηλεοπτικό τοπίο για… τον ωραιότερο λόγο της ζωής της αφού έφερε στον κόσμο το γιο της! Τώρα όμως, επανέρχεται αλλά μάλλον όχι στο συγκεκριμένο concept. 

Επίσης, ένα ακόμα πρόσωπο που έκανε δοκιμαστικό είναι η Σταρ Ελλάς 2010 Άννα Πρέλιεβιτς. Μάλιστα τα πήγε πολύ καλά και όλοι έμειναν ενθουσιασμένοι μέχρι που είδαν… το ημερολόγιο. Τότε είδαν ότι λόγω των καλλιστείων για την ανάδειξη της Miss Universe που θα πραγματοποιηθούν στις 23 Αυγούστου στο Λας Βέγκας είναι αδύνατον να είναι στα γυρίσματα που θα ξεκινήσουν αρχές Αυγούστου. Αλλά το δοκιμαστικό της το κράτησαν (όχι, δεν θα πω περισσότερα!) κι είναι σίγουρο ότι θα το αξιοποιήσουν!

Τις επόμενες ημέρες οι υπεύθυνοι της παραγωγής θα δουν κι άλλα λίγα πρόσωπα αλλά πρέπει να αποφασίσουν για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Και επειδή κόσμος πάει κι έρχεται σε αυτά, μην σας κάνει εντύπωση αν δείτε εκεί και τον Γιώργο Λιανό. Όοοοοχι! Δεν γυρίζονται στο ίδιο στούντιο το «Guinness Records» του MEGA! Όοοοχι! Δεν θα πω περισσότερα…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε