Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Καινούργια εκπομπή για τους καταναλωτές

Ο Τσιαμτσίκας πιάνει ξανά το μικρόφωνο στο ALTER.

Σας έλειψε; Επιστρέφει. Ο Νίκος Τσιαμτσίκας αναλαμβάνει να παρουσιάσει καινούργια εκπομπή στο ALTER. Ο δημοσιογράφος με το γνωστό καταγγελλτικό του ύφος θα βρεθεί ξανά στις επάλξεις και όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου- στο πλευρό των καταναλωτών!

Κάθε Παρασκευή βράδυ λοιπόν οι καταγγελίες των καταναλωτών για αισχροκέρδεια θα εξετάζονται από την εκπομπή «Η ώρα του καταναλωτή» και… Τσιαμτσίκας τους έφαγε!

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου από το κανάλι του Μπουρναζίου:

«Στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που ζούμε, το Alter γίνεται ο σύμμαχος των καταναλωτών, μέσα από τη νέα εκπομπή Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ, που ξεκινά την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου και θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 21:30.

Ο Νίκος Τσιαμτσίκας, αναλαμβάνει την ενημέρωση και προστασία των καταναλωτών με τον πιο πρωτότυπο και πρωτοποριακό τρόπο. Κάθε Παρασκευή, ο έμπειρος ρεπόρτερ θα βρίσκεται στις επάλξεις για να μας πει πού θα βρούμε τις καλύτερες τιμές στα είδη πρώτης ανάγκης, ποιες επιχειρήσεις κερδοσκοπούν πίσω από την πλάτη μας, αλλά και ποια είναι η λύση σε κάθε καταναλωτικής φύσης πρόβλημα που προκύπτει.

Φυσικά, πρωταγωνιστές της εκπομπής δεν είναι άλλοι από τους ίδιους τους καταναλωτές, στους οποίους δίνεται το βήμα για να καταγγείλουν τα φαινόμενα αισχροκέρδειας. Στη συνέχεια, τη σκυτάλη παίρνουν ο Νίκος Τσιαμτσίκας και η συντακτική ομάδα της εκπομπής, που προτείνουν λύσεις και φροντίζουν για την αφύπνιση των αρμόδιων φορέων.

Με την οικονομική κρίση να συρρικνώνει τα εισοδήματα όλων μας και την αισχροκέρδεια να δίνει ισχυρό πλήγμα στα πορτοφόλια μας, Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ είναι εδώ για να δώσει λύσεις και πληροφορίες. Ο καταναλωτής έχει πλέον τη δική του φωνή, μόνο στο ALTER.»

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε