Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Καινούργιες εκπομπές με σκηνικά… από τις τράπεζες φτιάχνουν στην ΕΡΤ

Από τη μία λες «μπράβο» που κινήθηκαν ορισμένοι «μηχανισμοί» της ΕΡΤ και προσπάθησαν να βρουν χορηγούς αλλά από την άλλη σου έρχεται αυθόρμητα να ρωτήσεις «πού πάνε ρε παιδιά, όλα αυτά που πληρώνουν κάθε μήνα οι πολίτες»;

Και απάντηση… δεν πήραμε!

Αποφάσεις πάντως πήραν στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ εγκρίνοντας και καινούργιες εκπομπές αλλά και τη χορηγία τράπεζας για την κατασκευή των σκηνικών.
Συγκεκριμένα, η ALPHA BANK θα καλύψει το κόστος των σκηνικών που ανέρχεται στις 220.000 ευρώ για  τις εκπομπές: «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» και «ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ» αλλά και για τις καινούργιες «ΜΑΜΑΔΕΣ» και «ΜΟΝΑ – ΖΥΓΑ».
Το ΔΣ της κρατικής τηλεόρασης ενέκρινε επίσης την παραγωγή 13 πενηντάλεπτων επεισοδίων ψυχαγωγικής εκπομπής με τίτλο «ΕΥΡΗΚΑ». Το κόστος κάθε επεισοδίου ανέρχεται στο ποσό των 19.478 ευρώ (πλέον ΦΠΑ). Συνολικά δηλαδή ο κύκλος της εκπομπής θα κοστίσει, 253.214 ευρώ. Να αναφέρουμε ότι η συγκεκριμένη εκπομπή θα είναι με παρουσιαστή τον Αντώνη Καφετζόπουλο και αν σας θυμίζει κάτι είναι πολύ απλά γιατί η ίδια εκπομπή, με τον ίδιο τίτλο και τον γνωστό ηθοποιό μεταδιδόταν πριν από χρόνια μέσα από το MEGA.
Επίσης, η ΕΡΤ ενέκρινε την παραγωγή 13 πενηντάλεπτων επεισοδίων της επιμορφωτικής σειράς «ΜΙΜΗΣΗ ΠΡΑΞΗΣ», έναντι του ποσού των 9.245 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) ανά επεισόδιο, συνολικά δηλαδή 120.185 ευρώ.
Αν και οδεύουμε λοιπόν προς το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν η ΕΡΤ ετοιμάζει το πρόγραμμά της. Και μην πιστεύετε ότι οι εκπομπές θα βγουν σύντομα στον αέρα αφού γίνεται προσπάθεια μπας και τα καταφέρουν ορισμένες από αυτές να κάνουν πρεμιέρα μέχρι τα τέλη Μαρτίου.
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε