Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κάνει… comeback και παίρνει τη θέση των Μουτσινά- Ηλιάκη!

Κάνει… comeback και παίρνει τη θέση των Μουτσινά- Ηλιάκη!

Πολλά ακούγονται και λέγονται στο παρασκήνιο για όσα συνέβησαν και οδήγησαν στο «κόψιμο» της εκπομπής «Ξαναδέστε τους». Η αλήθεια είναι ότι ο ALPHA δεν συνηθίζει να ακολουθεί τέτοια τακτική, του «κοψίματος» εν μέσω της σεζόν, αλλά φαίνεται ότι κάποιοι δεν μπορούσαν να κάνουν υπομονή και αποφάσισαν το… λύσιμο της εκπομπής, ενώ έγινε τόσο βιαστικά που δεν ήξεραν τι να βάλουν στη θέση της.

Προς το παρόν λοιπόν στη θέση της προβάλλουν σε επανάληψη επεισόδια από τη σειρά «Το σόι σου», αλλά και του ριάλιτι μαγειρικής, του «Κάτι ψήνεται». Από την επόμενη βδομάδα όμως το «Κάτι ψήνεται» κάνει… comeback με καινούργια επεισόδια. Ναι, καλά διαβάσατε. Καινούργια επεισόδια, τα οποία τα κρατούσαν στο συρτάρι για να τα βγάλουν αργότερα, αλλά τώρα, λόγω έκτακτης ανάγκης θα τα προβάλλουν ξανά.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου υπάρχουν τέσσερις κύκλοι της εκπομπής που δεν έχουν προβληθεί και θα ξεκινήσουν να προβάλλονται από τη Δευτέρα 6 Μαρτίου. Από την πορεία των φρέσκων και άπαιχτων επεισοδίων στους πίνακες τηλεθέασης θα κριθεί και το μέλλον του ριάλιτι… γενικότερα, καθώς στελέχη του ALPHA που είναι ένθερμοι υποστηρικτές του εν λόγω προγράμματος θα πιέσουν για την επαναφορά του σε μόνιμη βάση.

 

 

Έτσι από την ερχόμενη βδομάδα καθημερινά, στις 16:50, ο ALPHA θα προβάλλει καινούργια επεισόδια του ριάλιτι μαγειρικής και να δείτε πως αν αυτά πάνε καλά στους πίνακες τηλεθέασης, τότε σύντομα θα αρχίσουν να… ψήνουν καινούργια επεισόδια για μόνιμο… comeback! Αφού λοιπόν το «Ξαναδέστε τους» δεν σημείωσε την αναμενόμενη επιτυχία, στο κανάλι της Κάντζας ευελπιστούν το… «Ξαναψήστε τους» να… ψήσει τους τηλεθεατές και να συντονιστούν στη συχνότητά τους, μπας και αυξηθούν τα νούμερα τηλεθέασης της απογευματινής ζώνης τους…!

 

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε