Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Καστάνη και Καλυβάτσης έτοιμοι να… αμαρτήσουν!

Καστάνη και Καλυβάτσης έτοιμοι να… αμαρτήσουν!

Κάλλιο αργά παρά ποτέ τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να μετακομίσουν τη σειρά τους «Το αμάρτημα της μητρός μου» και να γλιτώσει τη μεγάλη ήττα στη μάχη της τηλεθέασης από τους «Βασιλιάδες» του MEGA.

Έτσι, από σήμερα και για τις επόμενες βδομάδες, το «Αμάρτημα», θα προβάλλεται κάθε Πέμπτη στις 11 το βράδυ, δίνοντας μάχη με την εκπομπή «Κάψε το σενάριο» που προβάλλει εκείνη την ώρα το MEGA.

Στο σημερινό, 5ο κατά σειρά, επεισόδιο ο Αλέξανδρος Ρήγας πρόσθεσε δύο guest που θα βοηθήσουν στην εξέλιξη της ιστορία του: την Ελένη Καστάνη και το Σωτήρη Καλυβάτση.

Τι θα δείτε λοιπόν απόψε στο «Αμάρτημα»;

Ο Στέφανος κατάφερε ν’ αποφύγει τις καταστροφικές αποκαλύψεις, αλλά δεν γλίτωσε από τους δημοσιογράφους, που τον «έπιασαν στα πράσα» να διαδηλώνει κατά του κεφαλαίου! Ο Απόστολος μη μπορώντας να κατανοήσει τι συμβαίνει στον πατέρα του, γίνεται έξαλλος μαζί του. Από την άλλη, οι εργαζόμενοι στην εταιρία αποθεώνουν το Στέφανο, ο οποίος αναγκάζεται να ανακοινώσει αυξήσεις. Τελικά ο έρωτας… πληρώνεται ακριβά. Ο Απόστολος και η Έλενα, αποφασίζουν να κάνουν ένα μεγάλο βήμα στη σχέση τους και να γνωρίσουν ο ένας τους γονείς του άλλου! Γίνεται όμως αυτό; Ο Στέφανος θα το αποφύγει την τελευταία στιγμή, αλλά η Κάτια…

Η συνέχεια επί της οθόνης του ΑΝΤ1, απόψε στις 11 το βράδυ!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε