Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κατάφερε ο Ουγγαρέζος να κρατήσει την πρωτιά του «Πρωινού Mou»;

Θολό είναι το τοπίο σε ό,τι αφορά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν καθώς η μεγάλη μείωση της διαφημιστικής πίττας έχει προκαλέσει έντονους πονοκεφάλους στα στελέχη των καναλιών που προσπαθούν να κάνουν οικονομία από παντού.

Ακόμα και οι «μονομάχοι» της παραδοσιακής «πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης» που για χρόνια πρωταγωνιστούσαν στο τηλεοπτικό τοπίο, περιμένουν εναγωνίως να δουν ποιες θα είναι οι εξελίξεις.

Από την αρχή πάντως της φετινής σεζόν, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά κατάφεραν να κερδίσουν τους περισσότερους τηλεθεατές της συγκεκριμένης ζώνης και να φέρουν το MEGA στην πρώτη θέση της κατάταξης. Σε αντίθεση με την περυσινή σεζόν που το κανάλι της Μεσογείων με τους πέντε παρουσιαστές του «Όμορφου κόσμου» του, έχανε από τους αντιπάλους του. Το «Πρωινό Mou» όμως, τερματίζει φέτος με άνεση αφήνοντας αρκετά πίσω τους περυσινούς κυρίαρχους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο αλλά και την Ελένη Μενεγάκη.

Χθες όμως, για τρίτη μέρα, απουσιάζουν από το «Πρωινό Mou» και οι δύο βασικοί παρουσιαστές Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά και… μπροστάρης για το MEGA στη μάχη της τηλεθέασης είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Λογικό λοιπόν τα στελέχη του καναλιού να κοιτούν εναγωνίως καθημερινά το ραβασάκι της Nielsen για να δουν αν η πρωινή εκπομπή τους, εξακολουθεί να κρατά την πρωτιά…!

Παρά λοιπόν την απουσία του Γιώργου και της Φαίης, η εκπομπή συνεχίζει να τερματίζει πρώτη. Χθες, πρώτη μέρα της βδομάδας, το «Πρωινό Mou» με… επικεφαλής το Δημήτρη Ουγγαρέζο έκανε μέσο όρο 23,3 στο γενικό σύνολο ενώ στη δεύτερη θέση τερμάτισαν ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος με το «10 με 1 Μαζί» να φέρνει στον ΑΝΤ1 18,4 και στην τρίτη θέση η Ελένη Μενεγάκη με τον «Καφέ» της να φουσκώνει μέχρι 14,2.

Να σημειώσουμε ότι ο Γιώργος Λιάγκας απουσιάζει από την εκπομπή αφού το πρωί της Παρασκευής υποβλήθηκε σε επέμβαση σκωληκοειδεκτομής και αναμένεται να επιστρέψει στο πόστο του μόλις αναρρώσει ενώ τον Ιούνιο θα υποδεχτεί στο «Πρωινό Mou» και τη σύζυγό του Φαίη Σκορδά για να κλείσουν μαζί την εκπομπή την Παρασκευή 24 Ιουνίου. Και αμέσως μετά θα συζητήσουν με τα στελέχη του MEGA για το τι θα γίνει next year!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε